Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 5. Az év 126. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739408. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Túl a Kárpátokon – új Malév-célállomás: Jászvásár

Túl a Kárpátokon – új Malév-célállomás: Jászvásár
Infovilág

A jászvásári egyetem esti kivilágításban.A Malév romániai új járata csatlakozást kínál majd a légitársaság nyugat-európai menetrendi hullámához, aminek köszönhetően a moldovai és bukovinai régió, illetve Budapest és azon át Európa nagyvárosai és fontos térségei közötti összekötetés az eddiginél gyorsabbá és egyszerűbbé válik.
 
A Malév lesz az egyetlen légitársaság, mely közvetlen légi összeköttetést nyújt a Budapest-Jászvásár (Iasi) útvonalon. A körzetben a légiközlekedés a többi közlekedési ágazathoz képest előnyt élvez, hiszen a Kárpátokon átkelés közúton és vasúttal egyaránt meglehetősen hosszadalmas. 

Jászvásár a repülőgép ablakából.A Malév jelenleg négy romániai városba – Bukarestbe, Temesvárra, Marosvásárhelyre és Kolozsvárra – működtetl hetente összesen 56 járatot. Tavaly szeptember végéig a társaság több mint 160 ezer utast szállított romániai járatain, mely 26-%-os forgalomnövekedés az előző évhez képest. A Malév új célállomása (városkód: IAS) a oneworld légitársasági szövetség térképén is új célállomásként fog szerepelni. Jászvásár már elérhető a Malév foglalási rendszerében.

 

 

Címkék