Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2024. május 16. Az év 137. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739419. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Bemutatkozik a magyar GPS Tuner 6.0 a CES-en

Bemutatkozik a magyar  GPS Tuner 6.0 a CES-en
Infovilág

A Szórakoztató Elektronikai Szövetség által minden év januárjában megnyíló kiállításon 30 termékkategóriában 2700 kiállító vonul fel; a négynapos kiállításra pedig közel 150 000 látogató kíváncsi. A nemzetközi CES 2009 kiállításon a saját standján mutatja be a TC-NET Kft. off-road navigációs szoftverének vadonatúj verzióját, a 6.0-t. A GPS Tuner szoftver 2005-ben, 2006-ban és 2007-ben is folyamatosan elnyerte az amerikai Pocket PC Magazine által szervezett Best Offroad Software Awards díjat, az idei szeptemberben pedig a Pocket PC Magazine a német kiadásában a legsokoldalúbb GPS-szoftverként magasztalta, a Pocket PC-n használható, jelenlegi megoldások közül.

Az új navigációs eszköznek számos alkalmazási területe van, elsősorban a nyílt terepen végzett sporttevékenységek, futás, kerékpározás, síelés, hegymászás, túrázás, vitorlázás, terepmotorozás, rally vagy off-road autózás. Emellett kiválóan használhatják erdészek, halászok, mezőgazdászok, katonai vagy egyéb különleges mentőosztagok is. A 6.0 változat 3D-s grafikával, új funkciókkal és a meglévő alkalmazások továbbfejlesztésével nyújt még nagyobb segítséget a terepen.

„A gyártók hagyományosan a Las Vegas-i CES-en mutatják be legújabb termékeiket, ezért kézenfekvőnek éreztük, hogy a szoftver új verzióját – amely nagyon jól sikerült és érzéseink szerint a piacon egyedülálló lesz – ott mutassuk be először. Az off-road iránt érdeklődők megnézhetik, kipróbálhatják, és első kézből kaphatnak információt a fejlesztőtől. A kiállítás természetesen üzleti kapcsolatok építésére is szolgál; nem titkolt célunk, hogy további partnereket találjunk, és a GPS Tuner márkanevet ismertebbé tegyük” – mondta el Tárnok Gábor, a fejlesztő cég vezető programozója.

Címkék