Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Virtuális asszisztencia – 21. századi megoldás az adminisztrációs költségek csökkentésére

Virtuális asszisztencia – 21. századi megoldás az adminisztrációs költségek csökkentésére
Infovilág

A virtuális asszisztencia lényegében újszerű munkaszervezés: az adminisztrációs tevékenység jórésze nem házon belül, hanem kiszervezett formában történik. Ennek következtében a vállalkozás nemcsak a további alkalmazottak foglalkoztatásával járó költségek alól mentesül, de az üzemeltetéshez kapcsolódó kiadások mértéke is redukálható. A cég ügyeivel foglalkozó szakképzett vituális asszisztens munkája az innovatív munkaszervezésnek köszönhetően mennyiségileg és minőségileg is folyamatosan nyomon követhető, így az ügyfél csak az elvégzett munka után fizet.


Tekintve, hogy a szolgáltatás igénybevételéből származó megtakarítás konkrét számokban mérhető, egyértelműen megmutatkozik a virtuális asszisztencia alkalmazásának vállalkozásra gyakorolt kedvező pénzügyi hatása. A megtakarított összeg pedig rég áhított fejlesztések, beruházások alapját képezheti. Bár minden vállalkozásnak fontos, hogy mennyit takaríthat meg, a vállalat azzal is tisztában van, hogy üzleti adatainak védelme legalább ilyen fontos. Ennek megfelelően a rendelkezésre bocsátott információt a legszigorúbb titoktartás mellett dolgozzák föl.

A virtuális asszisztencia nem a megszokott formában vett kiszervezésre alapul, hanem kizárólag vállalkozásra szabott költségcsökkentő megoldásokra. Az ad hoc adódó munkaerőigény esetén nem szükséges fejvadász céghez fordulni, mivel a Virtualaid aktív virtuális asszisztensi állománya meghaladja a 400 főt.

Címkék