Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Fujitsu Siemens Computers: Intel Centrino2 processzorral hajtott noteszgépek

Fujitsu Siemens Computers: Intel Centrino2 processzorral hajtott noteszgépek
Infovilág

Az új lapkával további noteszgépek készülnek: egy kezdő felhasználóknak és diákoknak szánt intelligens táblagép és egy kiemelkedő tudású ultramobil sorozat. Az új modellek nagyobb processzorteljesítményt nyújtanak az Intel 45 lapkakészletnek köszönhetően.

Andreas Thimmel, a Fujitsu Siemens Computers ágazati alelnöke: „A mostani bejelentés csupán az első lépés az üzleti modellek területén tervezett nagyszabású termékbevezetési programunkban. Az idén még néhányszor meglepjük a piacot.”

A három új noteszgépet – az Esprimo Mobile V, az Esprimo Mobile és a Lifebook sorozatot – nem csak a processzortechnológia emeli ki a piaci tömegből. Az új modellek sokféle izgalmas jellemzővel rendelkeznek a csatlakozás területén, ahol a Fujitsu Siemens Computers hagyományosan erős piaci pozíciót mondhat magáénak. Az alapszinttől kezdve egészen a felső kategóriás, ultrahordozható modellekig, az új mobil üzleti gépek mindegyike beágyazott mobil szélessávú (3G/UMTS) technológiával is rendelhető. A biztonságos, integrált HSDPA/HSUPA csatlakozás gyors szélessávú kapcsolatot tesz lehetővé út közben, és valóra váltja az interaktív valós idejű szolgáltatások ígéretét: támogatja egyebek mellett a videokonferenciázást, a VoIP kommunikációt, a mobil adathozzáférést, valamint a nagyméretű e-mail mellékletek vezeték nélküli hálózaton történő gyors megosztását.

A Fujitsu Siemens Computers noteszgép-családjai:
 
Value Line – Esprimo Mobile V sorozat
Az alapszintű Esprimo Mobile V sorozat irodai munkához készült. A kiváló ár-teljesítmény arányú gép különösen jól használható otthoni irodákban.

Business Line – Esprimo Mobile sorozat
Az Esprimo Mobile sorozatot a legmagasabb üzleti követelményeket is kielégítő, professzionális noteszgépek alkotják. Sokféle csatlakozási jellemzővel és a sorozat többi tagjával is együttműködő szabványos kiegészítőkkel könnyítik a napi munkát.

Business Line Plus – Lifebook sorozat
A „business plus” családhoz tartozó Lifebook sorozat az optimális súly, a méret és a stílus tökéletes kombinációjára épül. A pehelysúlyú modellek ideálisak az eleganciát és a funkcionalitást is fontos szempontként kezelő, gyakran utazó üzletemberek számára.

Címkék