Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 12. Az év 133. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739415. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Megjelent a liechtensteini filatéliai évkönyv

Megjelent a liechtensteini filatéliai évkönyv
Infovilág

Az Európa szívében elhelyezkedő mini állam postaigazgatása az idén 16 bélyegsorozatot jelentetett meg. A témák a többi között Liechtenstein Európához tartozása, a szövetség a szomszédos országokkal, az év nagy sporteseményei, műszaki innovációk, valamint az hercegség uralkodóházának 400. évfordulója. Összesen 35 új bélyeg jelent meg az idén Liechtensteinben különféle nyomdatechnikai eljárásokkal - a gyűjtők nagy örömére, a postai küldeményeket bérmentesítő feladók és a címzettek gyönyörűségére.

A liechtensteini bélyegek idei évkönyve jól kiegészíti az ország bélyegeit kedvelők gyűjteményét, és hasznos ajándék is lehet azoknak, akik érdeklődnek a hercegség és bélyegkiadása iránt. A kötet jellemző mozaikkockája lehet a Liechtensteinről alkotott képnek.

A német/angol nyelvű kötetben valamennyi, az idén megjelent liechtensteini bélyeg képe és adata - beleértve a forgalomba hozott példányok számát, a motívumot, a papír minőségét, a fogazás jellemzőit, az első napi bélyegzéseket stb. - megtalálható a bélyegképek nagyításaival együtt.

Az évkönyv érdekessége az ára, miután valamivel többe kerül, mint az idén kiadott liechtensteini bélyegek együttvéve. (Forrás: www.philatelie.li.)

Címkék