Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2024. május 20. Az év 141. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739423. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Jótékony célú éjszakai futás a Lánchídon át

Jótékony célú éjszakai futás a Lánchídon át
Infovilág

A K&H Csoport, a Magyar Olimpiai Bizottság arany és a Magyar Paralimpiai Bizottság gyémánt fokozatú támogatója az idén még nagyobb súlyt helyez az élsport és a tömegsportok támogatására egyaránt. A sport a K&H társadalmi felelősségvállalási programjának egyik fő területe, akrácsak a gyermekegészségügy, a környezetvédelem és a kiváló munkahely kialakítása is.

A nagysikerű K&H olimpiai futósorozata szeptember 13-án, szombaton érkezik az idei utolsó állomásához, a 13. olimpiai éjszakai futáshoz. A lelkes sportolni vágyók a budapesti Roosevelt téren gyülekeznek, majd ötperces, kedvcsináló tűzijáték után, 21 órakor rajtolnak. A Budapest kivilágított utcáin megteendő 6500 méteres táv minden bizonnyal emlékezetes pillanatokat szerez a versenyzőknek, hiszen csak igen ritkán adódik alkalmuk átfutni a fényárban úszó Lánchídon, az Alagúton.

A budapesti K&H éjszakai futás sikere a kezdetek óta töretlen. Már az első évben is több mint kétezren csodálták meg futás közben a gyönyörűen kivilágított Budapestet, ez a szám pedig csak tovább nőtt az évek során – tavaly több mint 3000 futó indult és teljesítette a távot.

A rendezvényhez kapcsolódóan ez év elején egyedi dolgozói akciót is hirdetett a K&H Csoport. Ha részt vesznek a futónapok bármelyikén, a pénzintézet minden lefutott kilométerük után 500 forintot utal jótékony célra. Eddig 6 helyszínen 148 K&H-s dolgozó futott, összesen 663 kilométert, 331 500 forint ”értékben”, mely összeg remélhetőleg szombaton, tovább fog gyarapodni.

Címkék