Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Minimax-tanévnyitó az idén is

Minimax-tanévnyitó az idén is
Infovilág
A Minimax – mind műsorait, mind rendezvényeit tekintve – nagy figyelmet fordít a felcseperedő korosztályok tanítására; ezért döntött úgy, hogy a Tanévnyitó legfőbb témájaként ismét a bűn- és  baleset-megelőzést választja, ám emellett központi szerephez jut a rendezvényen a szelektív hulladékgyűjtés fontosságának tudatosítása is, amelyhez a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. nyújt majd szakmai segítséget.

A programelemek is e két téma köré csoportosulnak: Minimax-ajándékokért játékosan sajátíthatják el a  nebulók a KRESZ és a biztonságos közlekedés alapszabályait; a kézműves-foglalkozások pedig a szelektív hulladékgyűjtés, illetve a hulladék-újrahasznosítás jegyében zajlanak.

A szeptember 13-án, 10–15 óra között, a budapesti Közlekedési Múzeumban (illetve a múzeum előtti parkoló területén) megrendezésre kerülő Minimax-tanévnyitó most is színes programmal várja az oda látogatókat. A színpadon fellép – mások között – a Kolompos és az Alma zenekar, Csicsi és Hevesi Imi. Izgalmas fejtörők, arcfestők, Minimax-ugrálóvár és természetesen az elmaradhatatlan sztárvendégek, Mini, Max, PiciCica és MaciKutya teszik teljessé a rendezvényt.
Címkék