Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

TomTomokon itthon elérhetők az RDS-TMC közlekedési információk

TomTomokon itthon elérhetők az RDS-TMC közlekedési információk
Infovilág
A könnyen csatlakoztatható RDS-TMC forgalmi jelvevőnek és az információk kijelzőn történő hibátlan megjelenítésének köszönhetően a gépjármű-vezetők menet közben folyamatos tájékozódhatnak a közlekedést érintő legfrissebb eseményekről. Ha a készülék bármilyen késleltető akadályról információt kap, azonnal alternatív útvonalat javasol a járművezetőnek, ily módon csökkentve az esetleges késést.

Harold Goddijn, a TomTom vezérigazgatója kijelentette: „Az RDS-TMC forgalmi jelvevő minden autós számára hasznos kiegészítő. A közlekedési információk egyesítése a legújabb magyarországi, európai és más TeleAtlas térképekkel a Magyarországon elérhető lehető legtökéletesebb navigációs élményhez juttatja a használókat.”


Így működik az RDS-TMC forgalmi jelvevő

A TomTom RDS-TMC forgalmi jelvevő az FM-rádióantennához hasonló módon működik: a nemzetközi, valamint a regionális csatornák által sugározott TMC jeleket fogadja. Az RDS-TMC forgalmi jelvevő egyszerű csatlakoztatásával a TomTom-készülék automatikusan képes fogadni a közlekedési információkat.

Az útvonal megtervezése után, a közlekedési információk automatikusan megjelennek a készülék kijelzőjének jobb szélén található sávban. Erre a sávra kattintva további értékes információt kaphatunk az aktuális közlekedési eseményről, a forgalmi dugókról és a várható késés mértékéről.

A „Traffic” utónévvel ellátott TomTom Go, TomTom XL és TomTom ONE típusok RDS-TMC forgalmi jelvevővel egy csomagban már kaphatók.

TomTom GO 930 Traffic: A gyártó zászlóshajó-terméke szintén a Map Share szolgáltatással, kihangosítható telefonhívó funkcióval, az eddiginél pontosabb helymeghatározó rendszerrel (EPT), továbbá a Kelet- és Nyugat-Európát, az Egyesült Államokat, Kanadát és Oroszországot tartalmazó legfrissebb térképpel kerül forgalomba.

TomTom GO 730 Traffic: A készüléket Nyugat- és Kelet-Európa 31 országának részletes térképével kínálják. A készülék tartalmazza a Map Share és egyéb szolgáltatásokat.

TomTom XL Europe 31 Traffic: A készüléket a cég Európa 31 országának részletes térképével hozza forgalomba. Képernyője különösen nagy, 4,3 hüvelyk átmérőjű, és új, Easy Port csatlakoztatásának köszönhetően még egyszerűbben, az Easy Mount technológiának köszönhetően biztosabban lehet a műszerfalra állítani, vagy a szélvédőre erősíteni.

TomTom XL Traffic: TomTom XL Traffic: tartalmazza Közép- és Kelet-Európa 13 országának részletes térképét, érintőképernyővel látták el, és kompakt Easy Mount csatlakoztatási technológiával szerelik.

Külön is kapható RDS-TMC forgalmi jelvevő a forgalomban lévő összes TomTom-készülékhez, beleértve a TomTom GO x 30, a TomTom GO x 20, a TomTom GO x 10 szériát, a TomTom ONE 3-dik kiadását és a TomTom ONE XL-t.

A TomTom NV az autós navigációs rendszerek legnagyobb szállítója a világon. Termékeit úgy fejleszti ki, hogy közben nagy hangsúlyt fektet az innovációra, a jó minőségre, a könnyen kezelhetőségre, biztonságra és az értékre. A TomTom termékei közé tartoznak azok a minden-az-egyben eszközök, melyek segítségével az ügyfelek közvetlenül navigálhatnak: ilyen a kiváló TomTom GO termékcsalád, a TomTom ONE XL termékcsalád, a TomTom ONE sorozat valamint a TomTom RIDER. Független kutatás bizonyítja, hogy a TomTom termékek határozottan pozitív hatással vannak a vezetés biztonságára. A TomTom tartalmak és szolgáltatások portfólióját kínálja navigációs termékeihez, amely a TomTom HOME-on keresztül könnyen elérhető. A TomTom olyan navigációs szoftver termékeket is szolgáltat, amelyek harmadik fél eszközeivel is integrálhatók; a TomTom NAVIGATOR szoftver a személyes digitális asszisztensekhez és az intelligens telefonokhoz. A TomTom WORK az iparág vezető kommunikációs és intelligens navigációs technológiáit ötvözi a legjobb nyomvonal és célkövető technológiákkal. A TomTom termékeit több mint 30 országra kiterjedő viszonteladói hálózaton keresztül, illetve online értékesítik. A TomTomot 1991-ben alapították Amszterdamban. A cég Európa más városaiban, Észak-Amerikában, Dél-Afrikában valamint az ázsiai és csendes-óceáni térségben létesített irodákat. A TomTom részvényeit a hollandiai Euronext amszterdami tőzsdén is jegyzik.
Címkék