Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A Microsoft után a Linuxnak is partnere a NetAcademia

Infovilág
"A Linux-minősítések legnagyobb független kibocsátója, a Linux Professional Institute (LPI) szerepe kiemelkedő a linuxos világban. Gyártófüggetlen képzéseit és minősítéseit világszerte elismerik, így például az IBM-nél vagy a Novellnél is. A Hewlett-Packard esetében az advanced fokozatú minősítés megléte az Accredited System Engineer (ASE) minősítés hivatalos feltétele” – emelte ki Deim Ágoston, a NetAcademia oktatója, aki mostantól részt vesz az LPI tanfolyamaira készülő új tematikák kidolgozásában is.

„Növekvő érdeklődést tapasztalunk a linuxos megoldások iránt, egyre több vállalat képezteti nálunk rendszergazdáit és kulcsfelhasználóit. A hivatalos partneri cím számukra újabb garancia arra, hogy a hivatalos tematikához és tananyaghoz igazodó tanfolyamok elvégzésével valóban magas szintű képzésben részesülnek” – mondta Fóti Marcell, a NetAcademia Oktatóközpont ügyvezetője.

A tanfolyamok elvégzését követően a NetAcademia Oktatóközpontban lehetőség van junior, advanced és senior kategóriájú minősítések megszerzésére is. Az LPI-ATP cím megszerzésével a NetAcademia hazánkban az egyetlen oktatóközpont, amely a két legelterjedtebb (Microsoft és Linux) platform oktatási igényeit egyaránt ki tudja szolgálni hivatalos képzésekkel.
Címkék