Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Fergeteges gyereknap a fővárosi Kossuth téren

Fergeteges gyereknap a fővárosi Kossuth téren
Infovilág
A helyszínen számtalan vetélkedőn vehetnek rész a családok, és lesz katonai álcaarcfestés, tömlőgurító-verseny, mini katonaijármű-készítés, valamint vihar-szimulációs gyakorlat. A programot színesítik továbbá mentőkutyás bemutatók, illetve a meteorológiai központ ismert arcainak beszámolói. Így a programon részt vesznek hazánk ismert időjósai: Németh Lajos, Vissy Károly, H. Bóna Márta, Véber István, valamint Onyutha Judit.

A sztárnévsor azonban ezzel nem teljes. A rendezvényre ellátogat hazánk jó néhány sztárcsaládjai is. A Parlamenthez elhozza kisfiát játszani Erdei Madár Zsolt, Szabó Győző kislányával érkezik, Gubás Gabi egyéves fiával. Kolovratnik Krisztián itt mutatja meg először gyermekét a nyilvánosságnak, és Kammerer Zoltánt is megismerhetik apaszerepben.

A színházi programok kedvelői is nyugodt szívvel kisétálhatnak a pesti Kossuth térre, ugyanis számtalan kulturális programmal várja őket a táncos lábú Keleti Andrea, aki gólyalábas bemutatók mellett bábszínházzal, illetve gyerek „Ki Mit Tud?”-dal szórakoztatja a gyerekeket.
Címkék