Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szerda van, 2024. május 15. Az év 136. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739418. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Aranyat érő ismeretek – a Gutmann Bank újabb rangos szakmai eszmecseréje Budapesten

Aranyat érő ismeretek – a Gutmann Bank újabb rangos szakmai eszmecseréje Budapesten
Infovilág
Hagyományai szerint értékes lehetőséget kínál a Bank Gutmann nemzetközi szakkörökben is elismert befektetői nap konferenciájával ügyfeleinek és partnereinek, hogy naprakész információkkal rendelkezzenek a tőkepiaci változásokról, az aktuális kihívásokra adható alternatív megoldásokról. Ilyenkor a legelismertebb nemzetközi szakértők mutatják be a helyi privátbanki ügyfelek számára különösen érdekes témákat.

Ebbe érdemes pénzt fektetni, értékálló: arany 1000 dolláros.A mai, budapesti konferencia első részében elemezték a globális gazdasági kilátásokat, majd az arany, mint a nehéz időszakok klasszikus értékőrzőjének témája következik. A második részt a fedezeti alapok volatilis tőkepiacok idején betöltött szerepének, továbbá egy másik alternatív befektetési forma, a private equity innovatív hazai lehetőségeinek szentelik.

A Bank Gutmann előkelő helyezéseket ért el a legjobb vagyonkezelőkről készített 2008. évi Fuchsbriefe-teszten: az osztrák országos rangsorolásban második, a bécsi piacon első helyet szerzett. Ezenfelül a Bank Gutmann volt az egyetlen osztrák pénzintézet, melyet a német nyelvterület (Ausztria, Svájc, Liechtenstein, Németország, Luxemburg) minden idők öt legjobb vagyonkezelője közé rangsoroltak. Röviddel a Fuchsbriefe díjainak átvétele után a Bank Gutmann az Euromoney Londonban nyilvánosságra hozott privátbanki tanulmányában is négy kategóriában került a csúcsra.

A vezető nemzetközi gazdasági és pénzügyi magazin Ausztria három legjobb privátbankja közé sorolta, továbbá első díjat szerzett például a „trust szolgáltatások”, és „Ausztria offshore szolgáltatásai ázsiai, latin-amerikai és kelet-európai ügyfelek részére” kategóriákban. Gordian F. Gudenus, a nemzetközi privátbanki szolgáltatás vezetője, a Bank Gutmann magyarországt tevékenységéért felelős legújabb partnere mondta: „A megismételt kiváló teljesítmény a bank lendületes fejlődését tükrözi. A Gutmann évek óta előkelő helyezéseket ér el a különböző minősítések során. Ügyfélkapcsolatainkban éppúgy, mint a vagyonkezelésben nagyra értékeljük a stabilitást és a következetességet. Ezért különleges kitüntetésnek tekintjük a folyamatos jó helyezéseket.”
Címkék