Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Útközben nélkülözhetetlen apróságok

Útközben nélkülözhetetlen apróságok
Infovilág

APC USB akkumulátor-kiegészítés: hordozható tápellátás barátságos áron a mobil eszközök számára az UPBX-EC. A vékony és könnyű APC USB akkumulátor-kiegészítés [AAA (LR3) méretű elemekről] USB-porton keresztül szolgáltat villamos energiát bármely mobileszköznek, mobiltelefonnak, iPod®-készüléknek, PDA-eszköznek stb. A készülékhez az USB-töltőkábel külön vásárolható meg.

Vezetékes, optikai, 1000 dpi felbontású APC egér:
a gyakran utazóknak fejlesztette ki a vállalat a vezetékes, optikai, 1000 dpi felbontású APC egeret (TM1000-EC). A kompakt APC-egérrel menet közben is hatékony a munka. A mutatóeszköz kis helyet foglal, kábele felcsévélhető.


Felcsévélhető kábelek:
a kényelmet szholgáljákaz APC felcsévélhető kábelei. A telefon- és Ethernet-kábelekkel a sokat utazó bárhol, bármikor csatlakozhat távoli hálózatokhoz. Mivel a kábelek használat után felcsévélhetők, könyen tárolhatók. Az APC felcsévélhető kábelek egy- vagy kétdarabos csomagban vásárolhatók, ismertető jelzésük: RCUNP-EC, RCNET-EC, RCUSB-EC.

APC USB 2.0: azoknak, akiknek több USB-csatlakozóra van szükségük, mint amennyi a laptopjukon hozzáférhető, négyportos USB-elosztót ajánl az APC. A THUB4-EC jelű kompakt, hordozható kialakítású készülékkel négy további USB-porton csatlakoztathatók USB-eszközök. Az azonnal használható (plug and play) APC USB 2.0 elosztó akár 480 Mb/mp sebességű adatátvitelre alkalmas.

Címkék