Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2024. május 21. Az év 142. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739424. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Kipróbálható a Vodafone vezeték nélküli internetje – áprilistól 1000 forinttal drágább

Infovilág

A Vodafone 2007 júniusában vezette be egyedülálló fix tarifás, vezeték nélküli internet-szolgáltatását. A társaság a hazai piacon egyedül kínál már a kezdetektől korlátlan adatforgalmat szabott áron, illetve háromnapos ingyen próbát, mialatt bárki kipróbálhatja a modemet és bármilyen kötöttség nélkül visszaviheti a vásárlás helyére, ha mégsem elégedett a szolgáltatással.

A 30 napos próbaidőszak alatt a Vodafone mindenféle fizetési kötelezettség nélkül, a hűségnyilatkozat bontásával, bármikor visszavásárolja a készüléket azoktól, akik a szerződésben meghatározott normál adatforgalom mellett használták azt. A 3. nap utáni szerződésbontások esetében azonban a szolgáltatás havidíját időarányosan kiszámlázza.

A Vodafone kötött tarifás szolgáltatását igénybe vevők korlátlan adatforgalommal levelezhetnek vagy böngészhetnek az interneten, normál használat mellett. A normál használat lényegét és részleteit érdemes tanulmányozni itt. A szolgáltatás havi díja egyébként április 2-tól 5000-ről 6000 forintra emelkedik új vezeték nélküli internet-előfizetés vásárlása esetén, a meglévő előfizetők havidíja nem változatlan marad. A megalapozott döntés céljából a Vodafone weboldalánwww.vodafone.hu/internet használati hely szerint ellenőrizhehető a mobilinternet-lefedettség.

A Vodafone szerint 2008 a mobilinternet éve, részletek itt.

Címkék