Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Dokumentum-automatizációs piac: megveszi a HP az Exstream Software-t

Dokumentum-automatizációs piac: megveszi a HP az Exstream Software-t
Infovilág
A HP dokumentumkezelési tapasztalataira, vezető nyomtatópiaci pozíciójára és az Exstream technológiájára támaszkodva az ügyfelek nyomtatásban és a világhálón is tökéletesen személyre szabottan tervezhetik meg, kezelhetik és publikálhatják strukturált és strukturálatlan tartalmaikat.

„Minden üzleti szervezetnek – legyen az bank, egészségügyi szolgáltató vagy éppen közmű – releváns és személyre szabott módon kell tájékoztatnia ügyfeleit a rendelkezésére álló kommunikációs csatornákon keresztül. Arra számítunk, hogy az Extstream felvásárlásával a HP szélesebb ügyfélkört vehet célba és vezető pozícióra tesz szert a dokumentum-automatizáció gyorsan fejlődő piacán” – jelentette ki David Murphy, a HP Webszolgáltatások és Szoftverek üzletágának alelnöke.

Richard Troksa. „Örömmel csatlakozunk a HP-hoz, hiszen így világszerte még több vállalatot tudunk hozzásegíteni a személyre szabott kommunikáció megtervezéséhez és megvalósításához. Az Exstream megoldásait a HP nyomtatószoftverekkel kapcsolatos szakértelmével kiegészítve még átfogóbb támogatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek a megbízható, célzott üzleti kommunikációhoz” – nyilatkozta Richard Troksa, az Exstream Software elnök-vezérigazgatója.
Címkék