Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2024. május 14. Az év 135. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739417. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

MultiSoft-mérleg: vállalatirányítás és beszédfelismerés

MultiSoft-mérleg: vállalatirányítás és beszédfelismerés
Infovilág
A vállalat tavaly befejezte az Incadea nevű, ERP-alapú kereskedői rendszer honosítását, melyet a BMW-autók hazai kereskedései már használatba is vettek – mondta el Kelemen Gábor, a MultiSoft ügyvezetője. Győrött és Budapesten már működik a megoldás, a többi kereskedésnél a bevezetés az idén folytatódik. A már több mint 50 alkalmazottal működő vállalkozás a közeli múltban Microsoft Dynamics CRM (ügyfélkapcsolat-kezelő) szolgáltatással bővítette kínálatát, az első ügyfélnél a bevezetés tavaly meg is történt.

A beszédfelismerő rendszerek fejlesztésére érkezett külföldi megbízások száma megkettőződött, a hazai kórházak, bíróságok és ügyvédi irodák pedig egyre nagyobb számban érdeklődnek a MultiSoft által forgalmazott Philips diktafon-rendszerek iránt.

Szintén egyedi fejlesztés a telefonközpontokhoz és ügyfélkapcsolat-kezelő rendszerekhez párosítható beszédfelismerő rendszer, a piaci bevezetésről ígéretes tárgyalások folynak több nagy gyártóval.
Januárban még soha ennyi új megkeresés nem érkezett ERP-rendszer bevezetésére, mint az idén − újaságolta Kelemen Gábor. Ennek oka többek között az, hogy a vállalatirányítási rendszerek alkalmazása a kkv-ágazatban is egyre népszerűbb. Mindazok pedig, akik eddig nem vezették be, máris érzik a lemaradást a piaci versenyben – ennek hatására az integrált megoldások valóban létfontosságúvá váltak a számukra.
Címkék