Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Györke Orsolya: a T-Systems kommunikációs vezetője

Györke Orsolya: a T-Systems kommunikációs vezetője
Infovilág
Szakmai karrierjét Györke Orsolya a Porsche Hungarianál kezdte, ahol majdnem évtizedig felelt a SEAT márka magyarországi imidzséért. Ezt követően a General Motors közép- és kelet-európai régióközpontjában dolgozott, ahol 2003-tól a GM-Daewoo márka közép-kelet-európai kommunikációs stratégiájának meghatározásért, majd a Chevrolet márka kelet-európai piaci bevezetésért felelt.

Éppen három évvel ezelőtt csatlakozott az (akkor még) Axelero Internet Magyarország Rt.-hez kommunikációs igazgatóként. Nevéhez űződik az Axelero–T-Online márkaváltás kommunikációjának irányítása, az új márka bevezetése a magyar piacra. Az általa vezetett csapat piacépítő kommunikációs tevékenysége nagyban hozzájárult a szélessávú internet magyarországi terjedéséhez. Részt vett a T-Home TV, a piacvezető IPTV magyarországi bevezetésében, melyet a "Kezdődik..." kommunikációs kampány tett ismertté.

Györke Orsolya új pozíciójában a T-Systems kommunikációs vezetőjeként a Magyar Telekom üzleti ügyfeleknek integrált telekommunikációs és informatikai megoldásokat kínáló újjáalakult üzletágának kommunikációját irányítja.
Címkék