Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2024. május 20. Az év 141. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739423. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Kézzelfogható közelség a Cisco TelePresence virtuális tárgyalójában

Infovilág
A Cisco egyben azt is bejelentette, hogy a TelePresence-ügyfelek száma elérte a százat. A virtuális tárgyalót századikként a Procter&Gamble vezeti be 40 helyszínen. A Procter & Gamble a Cisco TelePresence System 3000 típusú virtuális tárgyalóival több mint 40 országban működő irodáit kapcsolja össze. A Cisco TelePresence technológiáját a cégek általában a döntéshozatali folyamatok gyorsítása, az utazások csökkentése, a kommunikáció és az együttműködés javítása, vagy a szűkre szabott erőforrások – például szakértők, specialisták – könnyebb elérhetősége céljából alkalmazzák.

A Cisco a vállalatok közötti Cisco TelePresence-architektúra kifejlesztése közben szorosan együttműködött nagy távközlési szolgáltatókkal, köztük a BT-vel. A Cisco TelePresence a fejlett hangtovábbítási, nagyfelbontású video- és interaktív csoportmunka-eszközöket a hálózaton, mint platformon integrálja. A BT által jelenleg is alkalmazott Unified Communication Video Collaboration is a Cisco TelePresence megoldásán alapul.

A Cisco TelePresence képes együttműködni a szabványos videokonferencia-eszközökkel, így azok összekapcsolhatók a Cisco TelePresence System 3000 és a Cisco TelePresence System 1000 rendszerekkel. A jelenlegi termékcsalád továbbfejlesztése gyakorlatilag az összes szabványos videokonferencia-rendszerrel együttműködik.
Címkék