Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Tajvani Hanns országjáró körúton – 10 dollárosok a Magyar Vöröskeresztnek

Tajvani Hanns országjáró körúton – 10 dollárosok a Magyar Vöröskeresztnek
Infovilág

Sásdi Norbert a Az RRC Hungary Kft. DiFo ágazata által a Hanns.G / HANNspree számára szervezett termékbemutató országjárásról a sajtót tájékoztató Sásdi Norbert üzletágvezető elmolndta: a ma kezdődött és péntekig tartó guruló kiállítást mindenekelőtt a partnereiknek szánják, miközben minden érdeklődőt szívesen látnak, megismertetendő velük a tajvani HannStar termékeit. Nem titok, hogy a HannStar nagynevű monitormárkák paneleinek a gyártója (is); saját nevén azonban csak tavaly kezdett el számítógép-megjelenítőket forgalmazni. Az RRC/DiFo közreműködésével jelentek meg a jellegzetes, már-már "retró" formatervezésű, nagy figyelmet keltő műszaki tulajdonságokkal gazdagított, ugyanakkor nagyon is pénztárcabarát árú LCD-készülékei. A hagyományosnak számító és nem mindennapi formájú tévékészülékei a HANNspree márkanéven vonultak be világszerte a szakboltokba.

Sásdi Norbert és vezető munkatársa, Orosz Péter, a kijelzőkért felelő termékmenedzser hangoztatta: a hazánkban éppen esztendő óta jelen lévő Hanns.G / HANNspree márkájú termékek – az itthoni és a külföldi vásárlók különösen kedvező tapasztalai alapján – megérdemlik, hogy széles körben népszerűsítsék őket. A 17, 19, 22, sőt 28 hüvelyk képátlójú monitorok 3, 5, 8 ezredmásodperc válaszidejűek (ki-ki megtalálja tehát az igényeinek, tevékenységének megfelelőt), kontrasztarányuk 500:/700:/800:/1000:1; a VGA-, DVI-, illetve HDCP-bemenet, beépített hangszórók, valamint a hároméves, helyszíni garancia révén elnyerhetik a vásárlók rokonszenvét, különösen azután, ha megtekintik a készülékek árcéduláját is.

A 32, illetve 37 hüvelyk képátlójú HANNspree LCD-tévékészülékek minden bizonnyal kedvező választási lehetőséget kínálnak a karácsonyi vásárban (és persze utána is), különösen akkor, ha a bolti eladó fölhívja a reménybeli vevő figyelmét a készülékek gazdag csatlakoztatási választékára (2×HDMI/HDCP, 2× SCART, RGB/VGA, kompozit tuner, PAL/SECAM, S-video, PC/VGA), valamint az egyéb kiegészítőkre (progresszív képfeldogozás, zajszűrés, teletext, 2×10 wattos sztereó hangszóró, falsíkra erősítési lehetőség). Miként a tudósításunkat illusztráló képen is látható: a HANNspree nem feledkezett meg a háziasszonyokról és a gyerekekről, tízenévesekről sem: sajátos formatervezésű készülékeit konyhába, gyerekszobába szánja.

A Superbike- és a Supersport-világbajnokság győztes csapatainak támogatója, a HannStar messzemenően támogatja a DiFo jótékonysági kezdeményezését, nevezetesen: aki ezen a héten elektronikus úton, tehát a cég internet-áruházában vásárol, egyúttal a Magyar Vöröskeresztet is támogatja. A cég ugyanis (függetlenül a rendelés összegétől, feladójától) minden vásárlás után 10 dollárt helyez egy elkülönített számlára, és az összegyűlt pénzt az akció végén átutalja a Magyar Vöröskeresztnek.

A Hanns.G / HANNspree kamionos kiállítása holnap Sopronban, a Kőszegi út 5/7. előtt, december 5-én a zalaegerszegi sportcsarnok előtt, 6-án Szegeden, az Árpád téren, pénteken, 7-én pedig a debreceni
Nagytemplom mellett várja az érdeklődőket.

Címkék