Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2024. május 13. Az év 134. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739416. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Furcsa vágyak

Furcsa vágyak
Infovilág
Ahogy ő fogalmaz: "Nem tudom miért, de a domináns pozícióban lévő nők felizgatnak. Talán attól, ahogy másokat irányítanak – vagy az az érzés, hogy egy nő ilyen jól megállja a helyét."

Ugyanakkor Foxx, aki maga is szívesen játszik olyan szerepeket, ahol ő irányít – mint új filmje, A királyság FBI-tisztje –, ismeri magát annyira, hogy tudja, nem tudná elviselni, ha meg kéne osztania a rivaldafényt. Íme a recept a beteljesületlen szerelemhez! (The Kingdom – hazai bemutató: november 15., a képek forrása: www.skinz.org; www.speedtv.com)


Tényleg babát vár

 Hetek óta azon spekulál a sajtó, hogy minek is köszönheti Cate Blanchett egyre kerekebb formáit. És mivel az Oscar-díjas színésznő nem az a hízásra hajlamos típus, kézenfekvő volt a lehetőség, hogy – immár harmadszorra is – gyermeket vár. Csakhogy Cate Blanchett – nem úgy, mint pl. Jennifer Lopez – nem hagyja hónapokig bizonytalanságban az újságírókat.

A hír először az Elizabeth: Az aranykor római premierjén kapott lábra október végén, majd a 38 éves Blanchett pár nap múlva, a film ausztráliai promócióján jelentette be hivatalosan, hogy négy hónapos
terhes – és még nem tudja az áprilisban születendő gyermek nemét. A színésznőnek és drámaíró férjének, Andrew Uptonnak már két gyereke is van, a hatéves Dashiell és a hároméves Roman. (Elizabeth: The Golden Age – hazai bemutató: november 22., a ép forrása: http://images.vietnamnet.vn)


Shia a patikában

Bár amikor a sajtó felkapta amúgy rendkívül szokatlan nevét, Shia LaBeouf ünnepélyes ígéretet tett, hogy sohasem fog életmódja révén a bulvárlapok címlapjára kerülni. Csakhogy tévedett a fiatal színész...

Shiát ugyanis számtalan kiváló szerep után napjaink legnagyobb ígéretei között tartják számon, és a
Transformers hatalmas sikere után most éppen Harrison Forddal és Steven Spielberggel dolgozik a
negyedik Indiana Jones filmen. Az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága sokáig titkolt címét pont ő hozta nyilvánosságra, ám most más összefüggésben került a címlapokra.

 Egy chicagói gyógyszertárban tartóztatta le ugyanis a rendőrség hajnali fél 3-kor, mivel nem volt hajlandó elhagyni a patika területét, és most birtokháborítással vádolják. Az, sajnos, nem tudható, hogy mi vette rá a 21 éves színészt erre a furcsa tettre – igaz, anyagi kárt nem okozott és nem bántott senkit és a rendőrségen is udvariasan viselkedett –, de tény, hogy előtte egy népszerű szórakozóhelyen látták…(Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull – hazai bemutató: 2008 május 22., a kép forrása: www.stuff.co.nz)
Címkék