Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2024. május 14. Az év 135. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739417. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Kántor Sándor az Ericsson Magyarország marketing- és kommunikációs igazgatója

Kántor Sándor az Ericsson Magyarország marketing- és kommunikációs igazgatója
Infovilág

A világvállalat többi leányvállalatához hasonlóan, az Ericsson Magyarország kommunikációs igazgatóságának tevékenységében is erőteljes hangsúlyt kap a marketing-kommunikáció. A változás célja, hogy az új, egységes irányítás összehangolja a vállalat távközlési berendezések, menedzselt szolgáltatások, valamint multimédia-eszközök üzleti szegmenseinek támogatását. A legfontosabb feladat, hogy a vállalat megőrizze vezető szerepét a távközlési technológia területén, ezen belül növelje szolgáltatásainak szerepét, és új multimédiás eszközök bevezetését valósítsa meg.

A vállalat új marketing és kommunikációs igazgatója dr. Kántor Sándor (41), aki szeptember végén csatlakozott az Ericsson szervezetéhez. A szakember korábban a MOL társasági kommunikációs igazgatóhelyetteseként, a 40 országban jelen lévő cégcsoport üzleti és stratégiai kommunikációjának vezetőjeként dolgozott. Az új marketing- és kommunikációs igazgató magyarországi feladatain túl az Ericsson nyolc országból álló közép-kelet európai csoportjának belső kommunikációját is irányítja.

Dr. Kántor Sándor 41 éves, mérnöki diplomáit a Budapesti Műszaki Egyetemen, MBA diplomáját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Rochester Institute of Technology és a State University of New York kétnyelvű képzésének vállalatmenedzsment és pénzügyi szakirányán szerezte. Karrierjét 1995-ben a Procter and Gamble szakmai külkapcsolati menedzsereként kezdte, majd ügynökségi, gyógyszer- és energiaipari területen szerzett kommunikációs vezetői tapasztalatokat.

 

Üzleti szeminárium – magyar tanácsok amerikai szakembereknek

Címkék