Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2024. május 20. Az év 141. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739423. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Lakásbörze az ősszel a Hungexpón

Infovilág
„Az új otthonra vágyók nem csupán a százezer lakást felvonultató kínálatban találhatnak igazi kincsekre - hívja fel a figyelmet Kövesdi Marcell, a Horizont Lakásbörze ügyvezetője. - Minden belépőjegy mellé egy ékkövet adunk ajándékba. A látogatók a pavilon bejáratánál tudhatják meg, hogy gyémánt vagy cirkónium jutott-e a birtokukba. A kiállítás ideje alatt összesen 10 gyémántra lehet majd vadászni, bármelyiknél értékesebb lehet azonban egy-egy kincset érő, alkalmi vételnek számító ingatlan.”

Köztudott, hogy a lakásvásárlás bizalmi ügy, ezért a kiállítás legnagyobb vonzerejét az adja, hogy az érdeklődők személyes kapcsolatot teremthetnek az ingatlanforgalmazók képviselőivel. Ehhez nem kell minden ingatlanközvetítő irodájába elmenni, hiszen a Lakásbörzén akár egy délelőtt 15-20 lakással bővíthető a kiszemelt ingatlanok listája. A szervezők tapasztalatai szerint a lakáskeresés folyamata így akár hónapokkal is rövidíthető.

Napjainkban számtalan lehetőség kínálkozik új otthonunk finanszírozására. Lízingelhetjük a lakást, vehetünk fel lakásvásárlási hitelt, többek között késleltetett kamatfizetéses vagy szabad felhasználású változatban, és gyakori az olyan hitelkonstrukció is, amelyhez előtakarékosság vagy életbiztosítás kapcsolódik. Természetesen minden bank és pénzintézet más-más feltételekkel adja a hitelt, a választás tehát nem könnyű. Ebben segít a Lakásbörzén igénybe vehető ingyenes jogi és hiteltanácsadás.

A szervezők gondoskodnak az ingyenes parkolásról, népszerű gyermekmegőrző-szolgáltatás, a lakáskeresésre igénybe vehető az internetsarok, a család kikapcsolódásához szórakoztató programokat ajánlanak.
Címkék