Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 5. Az év 126. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739408. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Logitech: új hullám

Infovilág

A Logitech – a cég állítása szerint – felülmúlhatatlanul kényelmes, ám a megszokott módon használható billentyűzet-kialakítása három alapelem ötvözésével jött létre: hullámzó magasságú billentyűk, enyhe U-alakban ívelt gombsorok és kézhez idomuló tenyértámasz. Az ergonomikus billentyűzetekkel ellentétben a Wave-billentyűzet azonnal használható, kezeléséhez nem kell hosszas gyakorlás. A kezeket és az ujjakat úgy vezeti, hogy azok természetes és kényelmes gépelési helyzetben maradnak.

A Logitech Cordless Desktop Wave csomagban egy-egy Comfort Wave Design kialakítású vezeték nélküli billentyűzet és lézer-optikai egér van. A jobb és bal kézzel is használható egér megjelenésében és kényelmében is jól kiegészíti a Wave billentyűzetet. Az egér pixeles pontosságú letapogatást és jó fogású, gumírozott fogóéleket kínál. Az egéren és a billentyűzeten is elemtöltöttség-jelző LED figyelmeztet még idejében az elemcserére, így eszközeink nem hagynak cserben váratlanul.

Az újdonságok megjelenése világszerte augusztus végére, illetve októberre várható, itthoni áruk megállapításán most munkálkodik a gyártó.

Címkék