Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Ismét NETGEAR-termékekkel nyert az Albacomp – csábító akciók otthoni hálózatépítőknek

Infovilág


A kaliforniai székhelyű NETGEAR olyan technológiailag fejlett hálózati termékeket gyárt, melyek a kis- és középvállalatok, valamint az otthoni használók igényeit szem előtt tartva lehetővé teszik az internet-hozzáférés, perifériák, fájlok, digitális multimédia-tartalmak és alkalmazások több személyi számítógép közötti megosztását.

Az Albacomp a NETGEAR-rel egy előző évi kiíráson szerzett jó tapasztalatok alapján – akkor 500 NETGEAR útválasztó szállítására kaptak megbízást a Magyar Telekomtól – ismét az amerikai gyártó termékeivel indult. Miután a NETGEAR termékei árban versenyképesnek, illetve a rendkívül szigorú műszaki vizsgálaton megfelelőnek bizonyultak, a Magyar Telekom márciusban az Albacomppal egyéves szállítási keretszerződést kötött. A NETGEAR-termékek már április óta kaphatók, és a vásárlók körében igen kedvező fogadtatásra találtak. Az első két hónap alatt mintegy hatezer eszköz kelt el; köztük az alábbiak, amelyek most akciósan, pénztárcabarát áron beszerezhetők:

NETGEAR DG834 multifunkciós 5-az-1-ben eszköz, mely ADSL-modem, router, négyportos 10/100 LAN switch és SPI dupla tűzfal tulajdonságait egyesíti magában, miközben akár négy számítógép vagy egyéb hálózati eszköz (hozzáférési pontok, nyomtatók) számára biztosít szélessávú elérést..

NETGEAR WGR614 megoldás azoknak, akiknek már van ADSL- vagy kábelmodemjük, de több PC számára szeretnének internetelérést teremteni.

NETGEAR WG511 folyamatos, kihagyások nélküli, vezeték nélküli kapcsolatot biztosít otthoni asztali és hordozható számítógép számára akár egy WiFi Hotspot elérésében is.

NETGEAR WG111 nagy sebességű USB 2.0 port, mely a WG511 cardbus tulajdonságaival rendelkezik, és egyszerű és biztonságos vezeték nélküli hozzáférést kínál a számítógépnek.
A mostani akció előnye továbbá, hogy a WLAN-útválasztó és a WLAN hálózati adapter együttes megvásárlása esetén csábítóan kedvezményes áron építhető ki vezeték nélküli hálózat.

Címkék