Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2024. május 20. Az év 141. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739423. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Novembertől Bristolba is repül Ferihegyről a Ryanair – kedvcsináló „filléres” jegyárak

Novembertől Bristolba is repül Ferihegyről a Ryanair – kedvcsináló „filléres” jegyárak
Infovilág
„A Ryanair gyorsan terjeszkedik Ferihegyen – hangoztatta David Gering, a Ryanair értékesítési és marketing menedzsere. – Éppen egy héttel ezelőtt jelentettük be első járatunkat a nottinghami East Midlands repülőtérre, most pedig már a másodikról számolhatunk be, ezúttal ugyancsak az angliai Bristolba”.

A tájékoztatóra hivatalos Infovilág-tudósító jelentése szerint az új járat hetente négyszer üzemel majd, ekként még több utas élvezheti majd Európa legpontosabb és garantáltan legolcsóbb légitársaságának szolgáltatásait. Az új járat és az üzemeltetéséhez szükséges beruházás nagymértékben hozzájárul majd a turizmus fellendítéséhez, nem utolsósorban újabb munkahelyeket is teremt majd Budapesten és környékén.

David Gering hangoztatta: az új járat indításának megünnepléseképpen az első hónapban a Ryanair a honlapján www.ryanair.com adókkal és illetékekkel együtt (!) mindössze 2500 forintért kínál jegyeket a Budapest–Bristol–Budapest útvonalra. Az ír fapados a „filléres” jegyekre tapadó valamennyi járulékos költséget átvállalja, tehát valóban csak mintegy 10 euróba kerül a légi utazás Budapestről Bristolba – erősítette meg Gering igazgató tudósítói kérdésre. „Azt ajánljuk tehát reménybeli utasainknak, hogy mihamarabb foglalják le jegyeiket, mert tapasztalat szerint óriási lesz a kereslet a garantáltan legolcsóbb jegyek iránt.”

A Budapest és az angliai Bristol közötti távolságot hetente négyszer teszik majd meg a légitársaság Boeing 737-800-as gépei. A téli menetrendben már négy angliai város – London, Manchester, Nottingham és Bristol – lesz elérhető Budapestről.

David Newman, a Budapest Airport járatfejlesztési igazgatója elmondta: „Nagyon örülünk, a Ryanair mai bejelentésének. Az, hogy egy héten belül ez már a légitársaság második bejelentése, egyértelművé teszi, hogy nagy növekedési potenciál van a magyar fapadospiacon. Továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy még több légitársaságot, járatot és utast vonzzunk Budapestre, és hogy a Budapest Airport Közép-Európa legsikeresebb repülőtere legyen.”

Címkék