Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Bokrétaünnepség a Marina Parton – 35 milliárd forintos beruházás

Infovilág

Az Autóker Holding Zrt. jelenlegi legnagyobb beruházása a budapesti XIII. kerületi Foka-öbölben, a kerület legértékesebb Duna menti területén, csendes jó levegőjű helyen található. Közel van a belvároshoz, pár perc sétára a Duna Plázától, a metrótól. A beruházó már elkészült a Marina Part I. ütemével, melyben három lakóház 224 otthonát már 2005 első negyedévében átvehették tulajdonosaik. A második ütem átadása után öt lakótömb 274 lakásába tavaly ősszel költöztek be a lakók. A Marina-parti III. beruházási ütemben csaknem 20 000 négyzetméternyi lakás készült el, mintegy 5000 négyzetméternyi terasszal.

A most szerkezetkész Marina Prémium egészen egyedülálló szerepet tölt majd be. A név bevezetésével a beruházó a négy épület sajátos elhelyezkedésére utal, a közvetlen vízparti épületek helye és tájolása ugyanis a lakónegyeden belül is különleges. A Marina Part centrumában elhelyezkedő félköríves épülettömb, valamint az oszlopszerűen kimagasló körépületek a változatos homlokzati megjelenésnek és tájolásnak köszönhetően valamennyi lakásnak egyedülálló kilátása nyílik a Dunára, a Budai-hegyekre valamint a jövőben épülő jachtkikötőre.
A legimpozánsabb szolgáltatások is hamarosan megépülnek a létgesítmény sportcentrumában, a többi között feszített víztükrű úszómedence, valamint ezer négyzetméteres fitness- és sportközpont. A Marina Parton az Autóker egy olyan életstílust szeretne meghonosítani, ahol nem kell kompromisszumot kötni, így az ember és a természet harmonikus együttest alkot.

A Marina Part épületeinek, infrastruktúrájának és parti sétányának fejlesztésére az Autóker Holding Zrt. eddig 35 milliárd forintot költött.

Címkék