Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Közvetlen járatot indít a Malév Budapest és Jekatyerinburg között

Infovilág


A Malév jekatyerinburgi járata a légitársaság kelet-európai piaci jelenlétét erősíti, és fontos összeköttetést teremt Oroszország és Európa között. A Budapestről induló üzleti és turista utasok alig több, mint négy óra alatt kényelmesen juthatnak el az uráli iparvidék "fővárosába". A közvetlen Budapest–Jekatyerinburg–Budapest menetrend szerinti járat hetente négy alkalommal, a MA150/151 járatszámon pénteken és vasárnap, illetve a MA 152/153 járatszámon kedden és csütörtökön repül a két város között.

Jekatyerinburg Oroszország egyik legjelentősebb vasúti csomópontja, melynek központi pályaudvaráról 7 fővonal indul a térség nagyvárosaiba (Perm, Cseljabinsz, Tyumeny stb). A Malév az ezen városokból érkezők számára is kényelmes és gyors csatlakozást kínál Budapestre, továbbá átszállással, hosszas várakozási idő nélkül Nyugat-Európa nagyvárosaiba és számos tengerentúli városba. A Malév célközönsége így a szverdlovszki régióban elsősorban az üzleti céllal Európába látogató, illetve a Magyarországon pihenni és gyógyulni szándékozó turista utasok.


Április 30-tól már csak egy átszállásnyira van Ausztrália



A Malév és a szintén a Oneworld szövetségbe tartozó Quantas légitársaság megállapodása szerint április 30-tól egy átszállással elérhetővé válik Ausztrália.

Az együttmuködés keretében a Malév járatára rákerül az ausztrál légitársaság kódja (QF3981/2), illetve a Qantas Sydney-Bangkok útvonalon közlekedő járatára pedig a Malév (MA4002/1) járatszáma. A code share eljárásnak köszönhetoen a két társaság utasai egyszerűbben és gyorsabban repülhetnek a légifuvarozók járatain. A Malév a Quantas mellett code share-járatokat üzemeltet az American Airlines, British Airways, Japan Airlines, Iberia és a Finnair légitársasághal is.

Címkék