Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Különösen kedvelt munkaadó a győri Audi a mérnökhallgatók körében

Különösen kedvelt munkaadó a győri Audi a mérnökhallgatók körében
Infovilág
A tanulmány szerint az Audi Hungaria a legjobb helyezést érte el a vonzó termékek, a bérezés, a továbbképzési lehetőségek, a munkafeltételek és karrierlehetőségek területén. Ez az eredmény is bizonyítja, hogy az autógyártás, a magyar gazdaság motorjaként nagy vonzerővel rendelkezik főiskolai és egyetemi hallgatók körében.

„Vonzó termékválasztékunk és jövőre hangolt gyártási technológiáink újszerű munkakörnyezetet és kihívásokkal teli feladatokat kínálnak fiatal mérnökeinknek, továbbá versenyképes jövedelmet és kiváló karrierlehetőségeket. Jelenleg 70 mérnököt keresünk új feladatokhoz pályakezdőket és szakmai tapasztalattal rendelkezőket egyaránt, akik szívesen dolgoznának egy olyan vállalatnál, melynek jelszava: a „Haladás technikája” – mondta Rozman Richárd, az Audi Hungaria Motor Kft. személyügyekért felelős igazgatója.

Elsősorban a szerszámgyár, a műszaki fejlesztés, a gyártástervezés, a minőségbiztosítás és a szériabeszerzés területein hozott létre a vállalat új munkahelyeket, ahol jó német nyelvtudású mérnökökre és mérnök-közgazdászokra van szükség. Az Audi Hungaria szerszámgyárában mérnöki irányítással terveznek és készítenek egyebek között olyan szerszámokat, amelyek segítségével karosszériaelemeket gyártanak az Audi konszern modelljeihez, például az Audi R8-hoz. A műszaki fejlesztés és gyártástervezés területén jelenleg több mint 100 fejlesztő mérnök és gyártástervező dolgozik. Ők tervező és fejlesztő munkájukkal a sorozatgyártást támogatják a motorgyártó területeken.

A tehetséges fiatalok már gyakornokként, illetve diplomaírás céljából is megismerhetik az Audi Hungariát, úgy hogy aktívan bevonják őket a munkafolyamatokba. A vállalat gyakornokainak több mint fele választja később az Audi Hungariát munkáltatójának.

Ezen túlmenően számos főiskolai és egyetemi hallgató dolgozik együtt különféle Audi-szakterületekkel olyan projektekben, melyek a győri Széchenyi István Egyetemen és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen újonnan alapított intézetekkel együttműködve indultak.

Címkék