Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Húsvéti édességek: különleges külső, klasszikus tartalom

Húsvéti édességek: különleges külső, klasszikus tartalom
Infovilág
A Storck Hungária Kft. tavalyi legnagyobb hazai újítását a merci Petits pralinét az idén húsvétra új kiadásban hozzák forgalomba. „Immár nemcsak széles körben ismert termékeinket öltöztetjük ünnepi díszbe – a klasszikus merci praliné csomagolásán ebben az időszakban meghitt ünnepi szalagcsokor jelzi a húsvét közelségét – hanem a múlt év végihez hasonló újítással is jelentkezünk” – mondja Fábián János, a Storck regionális igazgatója.

Cégének újra formázott pralinéja, a különleges csomagolású merci Petits karácsonykor ugyanis nagyon sikeresnek bizonyult. Ezért húsvétra ismét a megszokott vonaltól eltérő, izgalmas csomagolást kap a csokoládé: nyúl és szív alakú dobozokba töltik a kiemelkedően különleges minőségű merci-t. A csokoládérudacskák helyett egyedileg csomagolt bonbonalakban kínálják magukat.

A karácsonyi sikert idéző csomagolásfejlesztés ismét Németországban zajlott. A forma és szín kialakítását felkérésre a cég németországi állandó ügynöksége, a hamburgi székhelyű Pahnke Markenmacherei végezte. Az általa gondozott márkák közé tartozik a többi között a Zott Monte és a Crunchips is. Martin Pahnke ügyvezető tulajdonos: „A nyúl klasszikus húsvéti szimbólum, doboz formájában azonban eddig nem találkozhattunk vele, ettől igazán különleges. A szív alakú doboz pedig egészen anyák napjáig értékesíthető, hiszen a kreatív szempontokon túl a kereskedelmi vonatkozások is meghatározóak egy új csomagolás kialakításánál”.


A húsvéti piac egyébként erősen polarizálódik: egyrészt az olcsó, gyengébb minőségű, kakaós tejbevonóból készült figurák hódítanak, mellettük pedig a kínálat másik végén elhelyezkedő, magas minőségű, valódi csokoládék. „Az olcsó termékek térhódítása mellett úgy látjuk, egyre növekvő igény van a jó minőségre és az igényes ajándékokra” – mondja Fábián János. – „A merci Petits prémium minősége ezt az igényt igyekszik kiszolgálni.” A pralinék és figurás termékek mellett egyébként egyre népszerűbbek az előre elkészített csomagok is.

Címkék