Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2024. május 20. Az év 141. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739423. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Bekapcsolták a Rendőrtiszti Főiskola Ericsson-telefonrendszerét

Infovilág
A telefonközpont bekapcsolásával a Rendőrtiszti Főiskolán számos olyan probléma megoldódott, amely mindeddig nehezítette a képzést. A főiskola vezetékes telefonhálózatát érintő korábbi kapacitásgondok megszűntek; a korszerű távközlésben rejlő lehetőségek az oktatás színvonalának növekedését eredményezik. Az alacsony üzemeltetési költség és a szervezeti egységek szerinti, személyenkénti elszámolás lehetősége, valamint a központ által biztosított automatizmus költségmegtakarítást eredményez az intézmény számára.

Az MX-ONE új generációs telefonközpont közös felületen egyesíti a hagyományos vezetékes és mobil, illetve az IP-alapú távközlési szolgáltatásokat. A központra jelenleg 420 végpont csatlakozik. Az Ericsson MX-ONE nyílt forráskódú operációs rendszert használ (Linux). Az elosztott architektúra felhasználásával a telefonrendszer 10 szerverrel is fürtözhető, lehetővé téve akár 50 ezer felhasználó jelenlétét egyetlen rendszerben.

Az alkalmazások széles választékából említésre méltó az MX-ONE Messaging egységes üzenetkezelő rendszer (beszéd/fax/e-mail), mely tartalmazza a Microsoft Outlook, Lotus Notes és Nowell Groupwise integrációt is. A rendszer integrálható az Ericsson Solidus eCare multimédiás kapcsolatközponttal is, amely csúcsminőségű ügyfélszolgálatot eredményez.

Az Ericsson MX-ONE tavaly elnyerte a Frost & Sullivan nemzetközi szakmai díját, amelyet az európai vállalati telekommunikációs piacokon bevezetett legjobb termékválasztékért osztanak ki.

Címkék