Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Microsoft+Razer: csúcsminőségű játékos-billentyűzet aranyozott USB-csatlakozóval

Infovilág

A Reclusa billentyűzet megjelenésével tovább bővült a Microsoft és a Razer játékosoknak szánt termékkínálata, amely a sikeres Habu egeret is magában foglalja. A Reclusa ezekkel a technológiai és innovációs jellemzőkkel teszi még élvezetesebbé a játékot:

• Kék LED-ek biztosítanak háttérvilágítást a billentyűknek, amelyekkel gyenge fényviszonyok között és teljes sötétben is élvezet a játék.
• A Razer Hyperesponse Gaming Key Action technológia a minimálisra csökkenti a billentyűzet késleltetését és így a leggyorsabb reakcióidőt biztosítja.
• Két, 360 fokban tekerhető, és megnyomható gomb található a billentyűzet két oldalán, amelyeket a játék közben könnyen el lehet érni.
• Négy ütközőgomb kínál egyszerű hozzáférést a gyakori billentyűparancsokhoz.
• Hat programozható gyorsbillentyű teszi lehetővé, hogy a játékosok különféle makrókat és billentyűsorozatokat hozzanak létre és tároljanak el az egyes játékprofilokhoz, hogy így egyetlen billentyűérintéssel több mozdulatot is végrehajthassanak.
• A menet közben történő profilkezelés lehetőséget ad a felhasználóknak arra, hogy az egyes játékprofilokhoz billentyűkiosztást és makrókat hozzanak létre és tároljanak el. A billentyűzet szoftvere emellett a támogatott játékokhoz automatikusan különböző játékprofilt rendel hozzá.
• A levehető, párnázott csuklótámasz kivételes kényelmet biztosít ergonomikus kialakításának köszönhetően.
• Az aranyozott USB-portok a további kiegészítők számára maximális elektromos vezetőképesség mellett biztosítanak csatlakozási lehetőséget.



A Las Vegas-i fogyasztói elektronikai világszemlén készült videó az új termékről: http://reviews.cnet.com/4660-12760_7-6683727.html A Microsoft Reclusa a tavasszal jelenik meg a kínálatban, várható ára 70 dollár – az Egyesült Államokban.

Címkék