Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Bemutatta 1 GB-os SIM-kártyáját a Samsung

Infovilág

A külön memóriakártya helyett a Samsung 1 GB-os S-SIM a system-in-package (SiP) rendszer segítségével, a két funkciót egyesítve éri el a magas gigabájt-sűrűséget és a flash-memóriát anélkül, hogy növekednék a megszokott SIM-kártya nagysága.

Az új SIM-megoldás, a nagy adattárolási kapacitás és az eddiginél szigorúbb biztonsági védelem segíti a személyes információk biztonságos áramlását. A biztonságos SIM-kártyához tartozó memória növeli a felhasználói élményt. Multimédiás üzenetek, email, digitális fotók és videók, zenefájlok és online játékok használatát is lehetővé teszi az S-SIM megoldás.

A Samsung új S-SIM-je egy SIM-illesztőegységen alapul, ezzel is szavatolja a rendszer kompatibilitását más, szokványos technológiákkal, ugyanakkor a technológia támogatja a nagy sebességű MultiMediaCard- és USB-rendszereket is a gyorsabb adatátvitel, valamint a nagyobb adatmennyiség céljából.

A Samsung előrejelzései szerint az S-SIM bevezetésével a következő generációs mobil szolgáltatások és a multimédia tartalmak robbanásszerű fejlődése várható.

Címkék