Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Mi szem-szájnak ingere: ECS-alaplap Intel Core 2 Extreme CPU-val és NVIDIA nForce 590 SLI chipkészlettel

Infovilág


A Windows Vista Premium operációs rendszerre felkészített, RoHS-kompatibilis PN1 SLI2 alaplap akár 16 GB-nyi DDR2 800 MHz-es rendszermemóriával és kettős, teljes sebességű PCI Express ×16 slotokkal rendelkezik a kiváló grafikai megjelenítés érdekében. A chipkészlet összesen 46 PCI Express sínjéből a PN1 SLI2 két ×16-os, egy ×4-es és két ×1-es PCI-E csatlakozót használ a nagy sávszélesség érdekében. Emellett az alaplap nagyfelbontású 8 csatornás audiorendszere, RAID-tömbökbe alakítható SATA II tárolórendszere és számos Hi-Speed USB 2.0 portja is a grafikai alkalmazások és a digitális szórakozások élvezetét növeli.

A PN1 SLI2 alaplap úttörőnek számít az ECS NVIDIA platformos lapjainak sorában, támogatja az LGA775-ös Intel processzorokat, beleértve az Intel Core 2 Extreme-t, Intel Core 2 Duo-t, Intel Pentium D-t, Intel Pentium 4-et és az Intel Celeron D-t. A kétmagos CPU-k stabil teljesítményt szolgáltatnak és kétszeresen biztosítják a számítógép működéséhez szükséges feltételeket, ezáltal magas hatékonyságot nyújtanak a párhuzamos feladatvégzés területén is, így növelve a rendszer sebességét. A lap rendelkezik többféle NVIDIA technológiával, többek között a tárolásmenedzsment vagy a tuning területén.

Az NVIDIA SLI (Scalable Link Interface) technológiáját képviselő PN1 SLI2 alaplap a két x16-os sebességű PCI Express slotja segítségével a 3D-s megjelenítés terén csúcsteljesítményt nyújt. Az NVIDIA SLI technológiája a több PCI Express-alapú videókártyával egyedülálló és skálázható rendszert alkot, így jelentősen megnöveli a grafikai teljesítményt. Ez a fejlesztés az SLI-kompatibilis grafikus kártyákkal és az ajánlott memória-beállításokkal lehetővé teszi a gyors video-renderelést, a kiváló videolejátszást és az egyszerre több kijelzőn való megjelenítés képességet.

A PN1 SLI2 alaplap a digitalis médiák tárolását a hat SATA II-es és a két PATA csatoló révén biztosítja. Az NVIDIA MediaShield Storage technológiával a PN1 SLI2 gyors adathozzáférést és rugalmas adatvédelmet kínál a RAID 0, 1, 0+1, 5, JBOD tömbökkel. A PN1 SLI2 a CPU-intenzív alkalmazásokban is kiválóan teljesít az Intel processzorai által nyújtott teljesítmény birtokában. A megfelelően behangolt processzor és memória-beállításokkal a PN1 SLI2 képes a Windows Vista Premium futtatására is, amely látványosabb 3D kezelőfelületet, nagyobb teljesítményt, kiváló videómegjelenítést és valósághű játékélményt biztosít.

A PN1 SLI2-t a digitalis szórakoztatás szempontjai alapján tervezték, így különböző csatlakozók garmadájával érkezik: Hi-Speed USB 2.0 portokkal, IEEE 1394a/b FireWire csatolóval és gigabites LAN csatlakozóval. A beépített gigabites Ethernet csatoló az NVIDIA DualNet és FirstPacket technológiáival megduplázza a kapcsolat sávszélességét, mivel a hálózati forgalmat a felhasználó által meghatározott szempontok alapján szabályozza, így növelve a rendszer hatékonyságát. Megszünteti a hálózat sebességét akadályozó torlódásokat, amelyeket a sávszélességet nagymértékben igénybe vevő több alkalmazás egyidejű használata okoz. A PN1 SLI2 vizuális kvalitásait egy 8-csatornás, HD-Audio kompatibilis eszköz egészíti ki, amely valódi térhatásélményt nyújt a még jobb szórakozás érdekében. A Realtek ALC882 kodek ezenkívül támogatja az S/PDIF portot, amelynek segítségével az alaplap egy high-end minőségű audio rendszerré alakulhat át.

Címkék