Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Hordozhatóságra, kényelemre és teljesítményre hangolt új Logitech laptop-kiegészítők

Hordozhatóságra, kényelemre és teljesítményre hangolt új Logitech laptop-kiegészítők
Infovilág
Egyre többen használják hordozható PC-jüket fő számítógépükként, hogy könnyebben utazhassanak, vagy szabadabban mozoghassanak otthon, munkahelyen egyik szobáról a másikra. Az IDC elemző cég becslései szerint a hordozható PC k eladásai az Egyesült Államokban és Európában 2007 vége vagy 2008 eleje körül már meg fogják haladni az asztali számítógépek eladásait.



A Logitech Premium Notebook Headset fejhallgató tervezésénél a Skype és hasonló, internetes telefonálásra alkalmas szoftverek használatának kényelmesebbé tétele volt a cél. A fejhallgató kompakt, hordozható formának és beállítható fülpárnáinak köszönhetően jó választás a laptophasználóknak. A fejhallgató összehajtható, és a védőtokba csúsztatva könnyen táskába, zsebbe rakható. A Premium Notebook Headset beépített zajszűrős mikrofont, és könnyen elérhető hangerőszabályzót kapott. A számítógépre adapter segítségével digitális USB csatlakozón vagy analóg módon (3,5 milliméteres jack dugóval) is ráköthető. Szeptembertől kapható Európában ötven eurós javasolt áron.



A Logitech megújult webkamerái, a QuickCam for Notebooks Pro és a QuickCam for Notebooks Deluxe megkönnyítik a kapcsolattartást. Mindkét webkamerában a Logitech RightLight 2 technológia gondoskodik róla, hogy a hívott fél gyér vagy egyenetlen megvilágítású környezetben is kiváló minőségű képet kapjon a hívóról.

A QuickCam for Notebooks Pro webkamera 1,3 megapixeles érzékelőt és különösen fejlett műszaki megoldásokat sűrít rendkívül kompakt formába. A mindössze 1 centiméter magas, alig 2,5 centiméter széles és egy centiméter mély QuickCam for Notebooks Pro webkamera könnyen szállítható és használható bárhol. Kicsiny mérete ellenére teljesítménye vetekszik a Logitech asztali gépekhez készült felső kategóriás QuickCam Fusion webkamerájának teljesítményével. A laptopokhoz kifejlesztett QuickCam Pro a Logitech RightSound technológiát és visszhangszűrő szoftvert is használ. A megújult Logitech QuickCam for Notebooks Pro webkamera e hónap végétől már kapható.

A QuickCam for Notebooks Deluxe webkamera strapabíró, egy darabból öntött, boltívet idéző formájával elegánsan és biztosan megül egy laptop képernyő tetején. 640×480 képpont felbontású videók és 1,3 megapixeles, interpolációval előállított állóképek készíthetők vele. A megújult QuickCam for Notebooks Deluxe webkamera e hónap végétől lesz kapható.



A laptop kezelését kényelmessé és hatékonnyá teszi a Logitech V450 vezeték nélküli lézeregér. Az eszköz a kényelem, a teljesítmény és a megbízhatóság kellemes keveréke hordozható formában. A V450 egér puha, gumírozott fogófelületei és formájának ívei szokatlan kényelmet kínálnak. A minden eddigit felülmúló, akár egyéves elem-élettartam még rokonszevesebbé teszi.

A Logitech lézeres megoldása finom kurzormozgásokat és pontos pozicionálást biztosít szinte bármilyen felületen. A Logitech 2,4 GHz-es digitális vezeték nélküli jelátvitele megbízható rádiós kapcsolatot teremt az egér és a számítógép között. A miniatűr plug-and-play USB vevőegység jól megbújik az egér tárolórekeszében, amikor nem használjuk, így remek útitárs. A már kapható V450 javasolt fogyasztói ára ötven euró.

Címkék