Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A nappali mindenese: az ECS szórakoztató elektronikai központja

Infovilág


A komplett házi szórakoztató központ képes folyamatosan rögzíteni a tévéműsort, a zenéket, és továbbítja is mindezt a lakás bármelyik helyiségében található PC-re.

A nagyképernyős televíziózáshoz tervezett berendezés a Microsoft Windows XP Media Center és az Intel Viiv digitális otthoni szórakoztató platform révén, amely központként szervezi és irányítja az otthoni szórakoztató elektronikai készülékek működését, könnyűszerrel csatlakoztatható tévékhez és házi mozikhoz. Figyelmet keltő teljesítménye ellenére meglepően halk a készülék, zaja mindössze 24 dB alvó és 30 dB bekapcsolt üzemmódban.

Az ECS EOR2 médiaközpont kiváló audiovizuális tulajdonságokkal, sokféle csatlakozóval és szemet gyönyörködtető külsővel igyekszik meghódítani a vásárlókat. Az EOR2 ismeri a Dolby 7.1-es hangrendszert és a HD-audio technológiát, valamint képes a 720p és az 1080i felbontású videók lejátszására is, akár ATSC, akár DVB-T, akár HDTV-rendszerűek.

Az EOR2 csatlakozói csoportosítva és mindenki számára közérthető jelöléssel szerepelnek a készüléken, ezzel is megkönnyítve használatukat. Videó- és audió-kimenetei: S-Video és kompozit, valamint Intel High-Definition 7.1-es analóg RCA, L/R audio és 2 (optikai és koaxiális) S/P DIF (Sony/Philips Digital Interface Format).

Az Intel LGA775-ös Pentium D vagy Celeron D processzorával szerelt EOR2 akár 2 GB-nyi DDRI-es vagy DDRII-es memóriával, PCI-E x16 grafikus kártyahellyel, ennek megfelelő erőteljes passzív hűtéssel, beépített 8 az egyben memóriakártya-olvasóval, 4 Hi-Speed USB 2.0 és egy FireWire porttal érkezhet. SATAII-es merevlemezein akár 500 GB-nyi zene, videó vagy adat tárolható Mértéktartó dizájnjának köszönhetően az EOR2 jól illeszkedik még a legelegánsabb nappalikba is.

Normál vagy kettős tv-tuner egyaránt választható hozzá, így akár két tévéműsor egyidejű felvétele is lehetséges a segítségével. Az EOR2-t ellátták 802.11 a/b/g mini PCI WLAN-kártyával, infravörös-érzékelővel és rádiófrekvenciás (RF) vevőegységgel is.

Címkék