Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Tom Cruise Katie-vel akar forgatni

Infovilág

Tom Cruise a «Mission Impossible III»-ban Michelle Monaghannel.


Tom részt vett a film római és londoni díszbemutatóján is, és az angol fővárosban nem kevesebb, mint négy órán át barátkozott és tréfálkozott a rajongókkal. Vagy ezer autogramot osztott ki, és szívélyes mosollyal engedte, hogy a premierre összesereglett londoniak együtt fényképezkedjenek vele. Néha azonban félrevonult, és Katie-t hívta Amerikában. A Mission: Impossible-turné következő állomása pedig Párizs volt, ahol Tom hasonló energiával népszerűsítette a filmet.

Tom a londoni bemutatón azt is elárulta: alig várja, hogy Katie-vel forgathasson egy filmet. Erről egyelőre nem volt hajlandó többet elárulni, csak annyit mondott, hogy romantikus vígjáték lesz, amelynek a sztoriját már meg is vásárolta. (Mission: Impossible III – hazai bemutató: május 4.)


TERRORISTÁNAK NÉZTÉK «A 93-AS JÁRAT» TERRORISTÁJÁT

Nem kapott amerikai vízumot az a színész, aki A United 93-as című filmben az arab géprablók vezetőjét alakítja, így nem lehetett ott a produkció díszbemutatóján. Lewis Alsamari ugyanis iraki származású, ezért az amerikai hatóságok biztonsági kockázatnak tekintették a beengedését az országba. Az sem számított, hogy Alsamari tíz éve Londonban él, miután menedékjogot kapott Angliában, és egy amerikai film egyik főszereplője.

A United 93-as annak a repülőnek a történetét meséli el, amelyet 2001. szeptember 11-én a Fehér Háznak vezettek volna a terroristák, ám az utasok ezt megakadályozták, s végül a gép lezuhant. Az amerikai kritika szuperlatívuszokban mesél a műről, kiemelve, hogy pátosz nélkül, de szívbemarkolóan mutatja be a végzetes órák történéseit. Egy kanadai lap viszont úgy aposztrofálja A United 93-ast, hogy „a világ egyik legjobb filmje, amit senki nem akar majd megnézni”, arra utalva ezzel, hogy a produkció túlságosan megrázó az amerikai közönség számára. Az első adatok azonban arra utalnak, hogy a film sikeres lesz, mert egyre több amerikai hajlandó szembenézni a tragédiával. (United 93 – hazai bemutató: szeptember)


JENNIFER ANISTON LETETTE A CIGIT

Abbahagyta a dohányzást Jennifer Aniston, miután felkérést kapott egy musical főszerepére. Mivel a színésznő fél attól, hogy hangja túlságosan rekedt lenne az énekléshez, inkább hanyagolja a koporsószögeket. Egy kis irigység is munkál persze Jenniferben, hiszen három kolléganője, Renée Zellweger, Reese Witherspoon és Nicole Kidman is remekelt már énekes szerepekben, így ő sem akar lemaradni.

Persze Jennifer nem csak saját magával törődik. Mivel párja, Vince Vaughn egy kicsit mackós volt, elhatározta, hogy lefogyasztja, és sikerrel is járt. Vince már 8 kilót leadott annak köszönhetően, hogy Jen összeállította egészséges étrendjét, és rendszeresen együtt edzenek. Mivel nagy a szerelem, Vince boldogan követi párja előírásait, pedig nagyon szereti a hasát, és a lustálkodás sem idegen tőle. Remélhetőleg soha nem fogja megunni, hogy nem ő viseli a nadrágot…

A két sztárt hamarosan együtt láthatjuk a Szakíts, ha bírsz című című vígjátékban, amelynek forgatásán egymásba szerettek. (The Break Up – hazai bemutató: június 22.)

Címkék