Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Tom Cruise szünetet tart

Tom Cruise szünetet tart
Infovilág
JENNIFER ANISTON MEGINT ÖSSZEJÖN BRAD PITTEL?!

Nincs kizárva, hogy ismét összejön Jennifer Aniston és Brad Pitt – legalábbis egy film erejéig. Az amerikai Star magazin úgy tudja, hogy Brad azt szeretné, ha volt neje játszaná A szenátor felesége című romantikus vígjáték főszerepét, úgy, ahogyan eredetileg eltervezték. A híres házaspár közös produkciós cége, a Plan B ugyanis már két éve előkészítette a filmet, de azt persze nem kalkulálták bele, hogy közben el fognak válni. Nos, Brad ragaszkodik ahhoz, hogy Jenniferrel álljon a kamerák elé, ami nem is képtelenség, ugyanis nem valószínű, hogy Jen azt szeretné, ha utódja, Angelina Jolie kapná meg a szerepet. Jen ki nem állhatja Angelinát, és nem tudná elviselni, ha riválisa vinné sikerre a filmet.

Szóval egyelőre nem tudni, hogyan lesz, de az biztos, hogy Jennifert legközelebb mostani szerelmével, Vince Vaughnnal láthatjuk együtt a Szakíts, ha bírsz című romantikus vígjátékban. (The Break Up – hazai bemutató: június 29.)



JÖN KOJAK A NYALÓKÁJÁVAL?

Viszonylag rossz évet zártak tavaly az amerikai mozisok, ezért a mostani szezonban reménykednek, amikor több kasszasiker-várományos film kerül a nézők elé - olyanok, mint a Miami Vice és a Mission: Impossible III. Mindkét nagyszabású akciófilmet kipróbált mesterek készítették, szupersztárokkal a főszerepben, és a produkciókra fordított dollár-százmilliók garantálják, hogy a nézőknek elsöprő látványban lesz része. Az amerikai kritikusok már azon spekulálnak, hogy legközelebb melyik nagy sikerű tévésorozatból készül majd moziváltozat – a M:i:III és a Miami Vice ugyanis a kis képernyőről költözött a széles vászonra. Nos, egy rögtönzött internetes felmérés szerint a legtöbben Kojaket látnák viszont legszívesebben a mozikban, elmaradhatatlan nyalókájával. Persze ha egy dohánygyár megszponzorálja a produkciót, lehet, hogy a felügyelő visszaszokik majd a cigire… (Miami Vice – hazai bemutató: augusztus)


KELL-E TERROR AZ AMERIKAIAKNAK?

Korábban attól tartottak az amerikai filmesek, hogy a 2001. szeptember 11-i merényletekről akár egy évtizedig sem lesz érdemes filmet készíteni, mert a sokk miatt senki nem lenne kíváncsi ilyen történetekre Amerikában. Ennek ellenére hamarosan nálunk is a mozikba kerül két produkció, A United 93-as és a World Trade Center, amely a 9/11-es eseményeket dolgozza fel. Előbbi film arról a repülőgépről szól, amelyet az utasok visszafoglaltak a terroristáktól, utóbbi produkció pedig két olyan rendőr történetét meséli el, akik az ikertornyok romjai alatt rekedtek. De kíváncsiak-e az amerikaiak a tragédiára? Az USA Today és a Gallup reprezentatív felmérése szerint igen: a megkérdezettek 38 százaléka úgy nyilatkozott, hogy feltétlenül meg fogja nézni a filmeket, ami azt jelenti, hogy valószínűleg mindkét produkció nyereséges lesz. (United 93 – hazai bemutató: 2006. augusztus, World Trade Center – hazai bemutató: szeptember)

Címkék