Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Folytatódik az árverseny: igény szerint változik a Kaméleon díjcsomag

Infovilág
A Kaméleon előfizetéses díjcsomag 2000 forint (ráadásul az augusztus 31-ig tartó akcióban az utolsó fillérig lebeszélhető) havi díj ellenében egységesen 40 forintos perc-, SMS- és MMS-díjakat kínál. A csomag lényege, hogy a tarifákat az 5 választható kedvezménnyel az előfizető az igényei szerint számottevően csökkentheti.

A csúcsidőn kívüli és a hálózaton belüli kedvezmény együttes igénybevételével pl. 16 és 8 óra között, valamint munkaszüneti napokon hálózaton belül egységesen 10 forintos percdíjjal lehet telefonálni. A csúcsidőn kívüli és a vezetékes kedvezmény párhuzamos használatával pedig a percdíj 16 és 8 óra között, valamint munkaszüneti napokon a belföldi vezetékes hálózatok felhívása esetén csökken 10 forintra. A példákban szereplő kombinációk természetesen egyszerre is igénybe vehetők, és az egyik opciónak köszönhetően kedvezőbb díj egy másikkal tovább csökkenthető. A kedvezmények természetesen további kombinációs lehetőségeket is kínálnak. Az egyes opciók díja 500 forint.

A mindössze havi 200 forint ellenében igényelhető SMS- és MMS-kedvezménnyel mindennap minden belföldi hálózatba egységesen 20 forintért küldhető szöveges üzenet és MMS.

Címkék