Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma csütörtök van, 2024. május 9. Az év 130. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739412. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Megér egy Gundel-délelőttöt az adatmentés biztonsága

Megér egy Gundel-délelőttöt az adatmentés biztonsága
Infovilág
Nem kíván külön indoklást, hogy az adatok megőrzése, rendelkezésre állása mennyire kritikus lehet. Az is köztudott, hogy a tárolandó adatok mennyisége hónapról hónapra növekszik, az adat-hozzáférés nélküli időszakokat pedig szinte egyáltalán nem tűrik a felhasználók. A nagy adatvesztéssel járó üzemzavart a hagyományos, szalagos mentések nem tudjak a kívánt színvonalon és idő alatt megszüntetni. A piacon e problémákra már léteznek új megoldások; a rendezvény célja ezek bemutatása.

A félnapos szakmai szemináriumon elsőként a Disk-to-Disk-to-Tape rendszerű megoldásokat mutatja be Kovács Béla,[/IG a Polygon szakembere. Elias Biam, a FalconStor Softwaretől a virtuális szalagkönyvtárakról tart előadást. A harmadik bemutatóN a katasztrófahelyzetek kezelésére szolgáló Mimix for Windows megoldást ismerteti Tar György, negyedikként Zoran Jovanović, az amerikai Polyserve cég képviselője a Matrix Server megoldást mutatja be a szakmának. A 9 órakor kezdődő nyitott rendezvényen a részvétel ingyenes.

A következő rendezvény április 24-én a hálózati biztonságról, A május 24-i a szoftverfejlesztés legújabb eredményeiről számol be. A helyszín mindhárom esetben a pesti Gundel étterem.

A Polygon Informatikai Kft. 15 éve, az IBM Premier Business Partnerként működik Magyarországon, és az alapítás óta elsődleges feladatának tekinti az IBM-technológiák forgalmazását és népszerűsítését. Tulajdonosa jelenleg hat személy, aki a cég feladatainak megoldásában is aktívan részt vesz. A Polygon folyamatosan növeli bevételeit; tavaly 3,99 milliárd forintot ért el, munkatársainak száma mintegy 100 fő. A vállalat az eltelt években stabil, egyre bővülő ügyfélkört alakított ki, főként a hazai bankvilágban, IBM-gépeket üzemeltető vállalatoknál, intézményeknél. Az iSeries (AS/400), pSeries (RS/6000), xSeries és PC-rendszerek, ATM-ek, hálózati és kábelezési megoldások kialakításában az IBM-hez partneri szerződés köti. Emellett a Polygon részt vesz az OS/400 és az AIX operációs rendszerek magyarra fordításában. Alvállalkozóként az IBM-mel együtt dolgozik.

Címkék