Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Tom Cruise jogi háborút hirdet?

Tom Cruise jogi háborút hirdet?
Infovilág
Most azonban a Life & Style magazin olyan címlap sztorit közölt, amelyben azt állította, hogy Cruise már rég felbontotta eljegyzését Katie Holmesszal, és csak a látszat kedvéért tesznek úgy, mintha még együtt lennének.

A sztár ügyvédje, Bert Fields azt nyilatkozta, hogy ügyfelével a közeli napokban vitatják meg, indítanak-e jogi eljárást a lap ellen. Ha így tesznek, akár többmillió dolláros kártérítésre is számíthatnak, mivel úgy tűnik föl, a lap állítása minden alapot nélkülöz.

Cruise jelenleg a Mission: Impossibe III utómunkálataival van elfoglalva, amelyet világszerte, így nálunk is május 4-én mutatnak be.


SPIELBERG MÉG AZ IDÉN MEGCSINÁLJA AZ INDY IV-ET

– Ha a München volt a keserű pirula, akkor az Indiana Jones IV lesz az édes desszert – nyilatkozta Steven Spielberg, arra utalva, hogy a terrorizmusról szóló München után vissza akar térni kedvenc műfajához, a családi filmhez. – Soha nem akartam eltávolodni a szórakoztató mozitól, de túlságosan szeretem ahhoz a történelmet, hogy fel ne dolgozzak néhány engem foglalkoztató témát.

Spielberg még az idén leforgatja az Indy IV-et miután jó barátja és munkatársa, George Lucas véglegesen tökéletesre csiszolta a forgatókönyvet. Az biztos, hogy Harrison Ford tér vissza a kincsvadász régész professzor szerepében.


OLIVER STONE NEM POLITIZÁL SZEPTEMBER 11-ÉVEL

Határozottan tagadja Oliver Stone, hogy bármiféle politikai üzenetet akarna közvetíteni új filmjével, amely a 2001. szeptember 11-i merényletek egyik eseményét eleveníti fel. A World Trade Center című film két ember küzdelmét mutatja be. Közvetlenül a tornyok összeomlása előtt a Kikötői Hatóság öt tisztje hatolt be az egyik épületbe. Amikor a torony leomlott, hárman közülük meghaltak, ketten azonban életben maradtak, és kitartottak addig, amíg rájuk nem talált a mentőalakulat. – Azt mutatom, hogyan viselték el lelkileg ezt a 24 órát, a politikának ehhez semmi köze – nyilatkozta Stone a jelenleg tartó Bangkoki filmfesztiválon. – Ez tulajdonképpen dokumentumfilm, amibe nem szabad semmit belemagyarázni.

A két túlélőt Nicolas Cage és Michael Pena alakítja. (World Trade Center – hazai bemutató: 2006. október)



JÖN A JURASSIC PARK IV.

Amint befejezte az Indiana Jones IV-et, Steven Spielberg máris nekilát a Jurassic Park IV forgatásának – nyilatkozta Frank Marshall, a film producere. Elkészült a film forgatókönyvének végleges változata, és a stáb csak arra vár, hogy a rendező időt tudjon szakítani a munkára. A történetről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a főhősnő a Sir Richard Attenborough által alakított tudós mágnás unokája lesz, akit Keira Knightley játszik majd, akit jelenleg a Büszkeség és balítélet főszerepében láthatunk.

A Jurassic Park IV bemutatója 2007-ben lesz.

Címkék