Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma kedd van, 2024. május 21. Az év 142. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739424. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Szélessávú, vezeték nélküli internet a MOL-kutaknál

Infovilág
A HotSpotok magyarországi elterjesztésében szerepet vállaló Wiera Kft. újabb lépést tett a mobil munkaerő hatékonyabb kiszolgálása céljából, amikor WiFi HotSpotokat létesített hazai benzinkutakon. A kezdeményezés válasz arra az igényre: a sokat utazók akár út közben is letölthetik leveleiket, kapcsolódhatnak cégük számítgógépes hálózataikhoz.

A MOL Rt. szolgáltatásai közé még karácsony előtt (egyelőre próbaképpen) felvette a WiFi-internet elérhetőséget; a tesztidőszak után dönt majd a Wierával együtt a folytatásról. Aki vezeték nélkül szeretne internetezni a 10 MOL-kút bármelyikének közelében, az a benzinkút pénztáránál megveheti a WiFi-net használatára jogosító kaparós kártyát. A ½ órás kártya 30 perc folyamatos használatot tesz lehetővé az első bejelentkezéstől számítva, a fel nem használt percek tehát nem vihetőek tovább. Aki gyakrabban internetezne, esetleg útján több benzinkutat is érint, választhatja a 100 percest, amelynek előnye, hogy kijelentkezéskor megmaradnak a fel nem használt percek. A kártya három hónapig érvényes. A félórás hozzáférés bruttó 750 Ft-ba, a 100 perces pedig bruttó 2800 Ft-ba kerül.

A szerk. megj.: Az ajánlott percdíjak láttán fölvetődik a kérdés: nem kifizetődőbb-e mobiltelefon közbeiktatásával internetezni…

Címkék