Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Hajdúszoboszlói fürdőtúra, masszázs, ebéd a MÁV-tól

Hajdúszoboszlói fürdőtúra, masszázs, ebéd a MÁV-tól
Infovilág
A MÁV Vándor program résztvevőit első osztályú különkocsival szállítják szombat reggelente Budapest-Keleti pályaudvarról Hajdúszoboszlóra. A különkocsit továbbító menetrend szerinti vonat 7 óra 5 perckor indul. A vasúttársaság gondoskodik utasainak elszállításáról a szoboszlói vasútállomásról a fürdő bejáratához. A programcsomag tartalmazza a fürdőzést, aháromfogásos ebédet, a szaunát, a masszázst és szoláriumhasználatot.

A kellemes időtöltés, kikapcsolódás után a fürdő bejáratától busz viszi a résztvevőket a 16 óra 56 perckor visszainduló vonathoz, ami 19 óra 17 perckor érkezik a fővárosba, a Keleti pályaudvarra. -- A résztvevőknek csak fürdőköpenyt, fürdőruhát és papucsot kell hozniuk.

A MÁV Vándor – Hajdúszoboszló minden költséget tartalmazó ára 8500 forint. A MÁV Vándor jegy kizárólag elővételben váltható, a Wasteels utazási irodában (a Budapest-Keleti pu.-on), valamint a Neckermann utazási irodákban; fizetésül üdülési csekkek is felhasználhatók.

A MÁV Vándor a tavalyi második félévben Debrecenbe (Munkácsy-kiállítás és városnézés), Egerbe (szüretelés, borkóstoló, ismerkedés a borvidékkel és Bécsbe (múzeumlátogatás, adventi vásár, városnézés) vitte el vendégeit.

Címkék