Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

A FreeSoft--iMotion-megállapodás a PIM-alkalmazások közös fejlesztéséről

Infovilág
Az iMotion iAnywhere Personal Information Management alkalmazásával a mobil hálózaton keresztül is megbízható módon elérhető MS Exchange, Lotus Domino vagy Novell Groupwise irodai levelezőrendszer. Az iMotiont használók a megszokott irodai programjaik tartalmát bárhol és bármikor olvashatják és módosíthatják cím- és naptárbejegyzéseiket, valamint legfontosabb dokumentumaikat, szervezhetik teendőiket és intézhetik ügyeiket, ezáltal az irodától távol – vagy annak hiányában – is teljes értékű munkakörnyezetben dolgozhatnak.

A Sybase iAnywhere PIM köztesszoftverére épülő megoldások a Push technológiát alkalmazzák, amely GPRS/ EDGE/UMTS és WLAN hálózaton keresztül egyaránt kényelmes és a felhasználó beavatkozását nem igénylő automatikus szinkronizációt valósít meg a mobil eszköz és a szerver között. A rendszer lehetővé teszi az egyénre és csoportra szabott központi profilok kialakítását, az eszközök állapotának nyomon követését és a távjavítást is. A nagyobb biztonságot szolgálja, hogy a mobil eszközökön korlátozható az alkalmazások telepítése, és használatuk elvesztés esetén azonnal letiltható.

A FreeSoft és az iMotion által közösen fejlesztett és értékesített megoldásokkal a vállalatok az olyan friss technológiák nyújtotta lehetőségeket is kiaknázhatják hatékonyságuk fokozása és szolgáltatásaik minőségének javítása céljából, mint például a rádiófrekvenciás azonosítás (RFID).

A FreeSoft és az iMotion Sybase iAnywhere köztesszoftverre épülő PIM és SFA alkalmazásait a HP Magyarország személyi számítógépek üzletága tesztelte és támogatja vezeték nélküli interneteléréssel rendelkező HP iPAQ kézi számítógépein.

Címkék