Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Európai pályázati információs központot hozott létre a HVB Bank

Infovilág
A HVB Bank Hungary Rt. képviseli Magyarországon azt a pénzügyi csoportot, mely az UniCredit és a HVB Csoport egyesülése nyomán az európai pénzpiac egyik vezető szereplőjévé vált. Ennek előnyei a stabilitáson és a tőkeerőn kívül az egyes európai uniós tagországok helyi piacainak, illetve azok szabályozási környezetének párhuzamos ismeretében is megmutatkoznak.

A HVB Bank törekvése, hogy az előnyökből a HVB Európai Kompetencia Központjának (European Competence Centre) egész kontinensre kiterjedő szolgáltatásaiból a magyarországi ügyfelek is részesüljenek. A központ információkkal szolgál az ügyfelek számára a különböző európai országokra jellemző befektetési környezetről, a helyi szabályozásról, illetve az egyes vállalatok számára igénybe vehető európai uniós támogatásokról.


Az Európai Kompetencia Központ munkatársai az egyes tagállamok iránt érdeklődő vállalatok számára igény esetén az adott ország helyi minisztériumainak, hatóságainak képviselőivel történő találkozók megszervezésében is készek együttműködni.

További segítség az uniós tagság nyújtotta finanszírozási lehetőségek iránt érdeklődő vállalatok, kis- és középvállalkozók részére a HVB Bank «Európai uniós támogatások Magyarországonۚ» című új kiadványa, mely a Magyarországon igénybe vehető pályázati lehetőségekről és feltételekről, a pályázás folyamatáról ad részletes felvilágosítást. Mindezeken túl a kiadvány a bank olyan pénzügyi szolgáltatásainak ismertetőjét is tartalmazza, melyek segítséget nyújtanak az uniós támogatások igénybevételében.

FIÓKOT NYITOTT BAJÁN A HVB

Ma Baján nyitotta meg legújabb fiókját a HVB Bank Hungary Rt. Ez alkalomból új ügyfeleit 2006. március 31-ig nyitási kedvezményekkel várja: 3 hónapig ingyen vezeti számláikat.

Címkék