Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Az első többfunkciós behatolásgátló rendszer: a 3Com új alapokra helyezi a hálózati biztonságot

Az első többfunkciós behatolásgátló rendszer: a 3Com új alapokra helyezi a hálózati biztonságot
Infovilág
A 3Com részlegeként a behatolást megelőző rendszerek területén világelső TippingPoint ma bemutatta a TippingPoint X505 termékét, az első IPS-alapú integrált biztonsági rendszert. A TippingPoint X505 egy rendszerben ötvözi a tűzfalat, az IPSec alapú virtuális magánhálózat-kezelést, a sávszélesség-mendzsmentet lehetővé tevő technológiát a webes tartalomszűréssel és a dinamikus útválasztással. Az új rendszer kielégíti a megelőző, automatikus és dinamikus védelem iránti igényt, amely a tűzfalakból eddig hiányzott.

Lehner Tamás magyarországi igazgató szerint „a TippingPoint X505 nagyon jól szemlélteti, hogy milyen gyümölcsöző lehet a két cég együttműködése. A 3Com nagyvállalati stabilitása és biztonsága ezentúl kiegészül a TippingPoint precíz, élvonalbeli technológiájával”. Továbbá „a TippingPoint X505 legalább három másik eszközt is helyettesíthet belső hálózatában: a behatolást megelőző és érzékelő rendszert, a virtuális LAN-t támogató kapcsolót és a tűzfalat.”

A technika fejlődésével a vállalatoknak egyre nagyobb szükségük van a hálózatot intelligensen felügyelő integrált biztonsági rendszerekre. A TippingPoint X505 pontosan ezt a célt szolgálja: kivédi a támadásokat, szabályozza az adatforgalmat, így a valóban fontos adatok elsőbbséget élveznek, legyen szó akár hang-, adat- vagy videokapcsolatról. Korábban ennek megvalósítása több eszköz telepítését is igényelte, melyek felügyelete bonyolult és költséges lehetett. A TippingPoint X505 kínálja az első integrált vállalati megoldást, jelentősen csökkentve a felügyeleti, anyagi és adminisztratív terheket. Mindezeken felül ára is kedvező, így a legjobb biztonsági berendezés a kisebb vállalkozások és kirendeltségek számára is elérhetővé válik.


A TippingPoint X505 decembertől lesz kapható világszerte. További információk: www.tippingpoint.com/X505

Címkék