Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma vasárnap van, 2024. május 19. Az év 140. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739422. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Kgfb-tarifa - ki korán kel...

Infovilág
A bejelentéstől az október 29-i hivatalos publikálásig - azaz mindössze 11 nap alatt - több mint 10 ezren látogattak el a cég megújult honlapjára, és a látogatók száma azóta is folyamatosan emelkedik.

A Groupama által nyilvánosságra hozott tarifákat illetően pedig érdekesség, hogy a megszokott 1500-2000 ccm kategória kettéosztásának köszönhetően jövőre az 1500-1700 ccm-s gépjárművek tulajdonosai különösen kedvező díjszabásban részesülnek.

"Azt gondolom, hogy a kedvező fogadtatás jól mutatja, hogy valós az igény a tarifák korai megismerésére, a következő évi díjak egyszerű és ügyfélbarát bemutatására. Idejében felmértük ezt, így látványos eredményeket értünk el meglévő és leendő ügyfeleink körében. A weboldalunkat felkeresők és regisztrálók száma is megfelel az előzetes várakozásainknak, mivel több mint 10 ezren látogattak el és negyedük élt a kedvezményes regisztrálási lehetőséggel. A 2006-i díjakat pedig jelenleg is bárki kiszámolhatja a www.groupama.hu honlapon" - mondta Kurtisz Krisztián, a Groupama lakossági és kisvállalkozói vagyonbiztosítási igazgatója.

Címkék