Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma hétfő van, 2024. május 20. Az év 141. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739423. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Új PeopleSoft és TimesTen szoftververziók az Oracle-től

Új PeopleSoft és TimesTen szoftververziók az Oracle-től
Infovilág
Az új termékváltozatok már az Oracle Project Fusion átfogó koncepcióját tükrözik, amely az új funkciók mellett egyértelmű fejlesztési útvonalat jelöl ki a következő nemzedékű vállalati alkalmazásokhoz. Az Oracle azt is bejelentette, hogy már kapható a nemzetközi kereskedelmi forgalomban az Oracle TimesTen In-Memory Database Release 6.0. A TimesTen júniusi felvásárlása óta ez az első frissítése az Oracle adatbázisok működését a memóriában való adatkezeléssel felgyorsító megoldásnak.

A PeopleSoft SRM 8.9 három területen nyújt új előnyöket. A szállító-kiválasztás optimalizálásával és a teljes költségen alapuló modellezéssel megtalálható az optimális egyensúly az ár, az egyéb költségek, a minőség, a kockázat és az innovatív tartalom között. Másrészt az átfogó szerződés-nyilvántartással a szerződéskötéskor kialkudott engedmények a szerződés teljes élettartama során következetesen érvényesíthetők, vagyis realizálhatók a potenciális megtakarítások. Harmadszor pedig a rendszerbe „beépített” legjobban bevált beszerzési módszerek leegyszerűsítik az igénylések menetét, így a vállalatnál szélesebb körben terjedhet el az ésszerűen szabályozott számítógépes igénylés, és a megoldás segít kordában tartani a szolgáltatásokra fordított összegeket

A PeopleSoft Enterprise SCM 8.9 számos jelentős szakágazati funkcióval bővült. Az egyes iparágak speciális igényeit célzó fejlesztések olyan bevált gyakorlati módszerekre épülnek, amelyekkel a vállalatok átfogó üzleti folyamatokba szervezve tevékenységüket rugalmasan igazodhatnak ügyfeleik változó rendelésteljesítési igényeihez. A szoftver világosan definiált telepítési, konfigurálási és integrálási műveletei megkönnyítik az alkalmazás teljes élettartamának felügyeletét.


Az Enterprise Financial Management 8.9 új programverziója a felhasználók által sugalmazott számos tökéletesített funkció mellett új alkalmazási modulokat is tartalmaz. Kiváló alap PeopleSoft-felhasználóknak az Oracle következő generációs vállalati alkalmazásplatformjára, az Oracle Project Fusion egységes környezetére való átálláshoz. A szoftver szigorúbb pénzgazdálkodással, átláthatósággal és elszámoltathatósággal segíti a különböző hatósági szabályok érvényesítését

Oracle TimesTen In-Memory Database Release 6.0 új változata nagyban javítja a gyorsítótárazás teljesítményét és rendelkezésre állását, megnöveli a memóriában működő adatbázisok és adat-gyorsítótárak lehetséges méretét, szorosabban együttműködik az Oracle más termékeivel, és szélesebb körű támogatást nyújt az SQL-hez, a Javához és a hasonló ipari szabványokhoz. Ezáltal az Oracle teljes és átfogó adatkezelési megoldást nyújthat a valós idejű, beágyazott és ügyfélközeli rendszerektől egészen a nagyméretű vállalati adatbázisokig és adattárházakig.

Címkék