Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma szombat van, 2024. május 18. Az év 139. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739421. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Pályázat az egészséges iskolai számítógép-használatról – nyeremény: HP-szerverek

Pályázat az egészséges iskolai számítógép-használatról – nyeremény: HP-szerverek
Infovilág
A múlt évek során a HP Magyarország középiskolai szerverpályázatainak köszönhetően jó kétszázötven középfokú oktatási intézmény jutott modern számítástechnikai eszközhöz. Az idén a HP Magyarország az Egészséges Településekért Alapítvánnyal közösen hirdette meg pályázatát: arra kéri a középiskolákat, írják le, milyen egészségügyi megfontolások alapján alakították ki, illetve szeretnék kialakítani intézményük számítógépes tantermi környezetét. Előnyt élveznek azok a pályázatok, amelyek bemutatják a számítógép-használat egészségkárosodást okozó kockázatának a lehető legkisebbre csökkentését, és amelyek kitérnek arra, hogyan kívánják a diákok egészségbarát számítógépes környezet kialakítása iránti fogékonyságát növelni.

A pályázat részleteit a HP www.hp.hu/szerverpalyazat vagy az alapítvány www.egeszsegterv.hu című honlapján olvashatják el az érdeklődők.

A pályázat nyerteseit a HP Magyarország és az Egészséges Településekért Alapítvány szakértői az általuk meghatározott, egységes elbírálási szempontok alapján választják ki. A pályázat győzteseit egy-egy korszerű HP-szerverrel jutalmazzák.

Címkék