Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Egységes, napszaktól független tarifák – új Net-díjcsomagok, jócskán csökkenő mobilinternet-díjak

Egységes, napszaktól független tarifák – új Net-díjcsomagok, jócskán csökkenő mobilinternet-díjak
Infovilág
A gyorsabb adatátvitelnek (EDGE, 3G), az internetezésre alkalmas hordozható eszközöknek, az egyre fejlettebb mobiltelefonoknak és a változó felhasználói szokásoknak köszönhetően folyamatosan bővül a mobilinternetet használók köre. Helytől és napszaktól függetlenül egyre nagyobb szükség van a világháló és az e-mailek elérésére, ezért az átalakuló igényekhez igazodva, a T-Mobile új mobilinternet-díjcsomagokat vezet be. Általuk az internet mellett a WAP-oldalak és az e-mailek is elérhetők, és közös jellemzőjük, hogy a felhasználható adatmennyiségen felül a forgalmi díjak egységesek, napszaktól függetlenek.

Október 1-jétől a GPRS Net Plusz csomag helyett a Net 50 fizethető majd elő, amely azonos, 50 MB adatforgalom mellett fele havidíjért, 1990 forintért vehető igénybe. Az ugyancsak új, 9990 forintos havidíjú Net 1000 csomag 1000 MB adatmennyiséggel a hazai mobilpiac legkedvezőbb, nagy adatforgalomra kialakított konstrukciója*. Minden új mobilinternet-csomagban a benne foglalt adatmennyiség egész nap felhasználható és ezt túllépve a forgalmi díj egységesen 1 forint lesz 10 kbyte-onként. A Net 50 esetén pl. az eddigi csúcsidős 6,25, a csúcsidőn kívüli 2,50 és az éjszakai 0,30 Ft helyett fizetendő 1 forint napközben több mint 80 százalékos díjcsökkenéssel ér föl. A Net 50, Net 300 és Net 1000 internetcsomagok a hangszolgáltatás mellett, vagy egy SIM-kártyához rendelve, önállóan egyaránt igénybe vehetők.

Az új Net 50 csomagot a bevezetés időszakában a T-Mobile akciós kedvezménnyel teszi még előnyösebbé: előfizetéses ügyfelei november 30-ig, a dominósok az aktiválástól számított 30 napig 990 forintos havi-, illetve időszaki díjért vehetik igénybe. A régi internet-csomagokat (GPRS Net, GPRS Net Plusz, GPRS Domino Net, GPRS Domino Net Plusz) használóik ezentúl is változatlan feltételekkel vehetik igénybe, de október 1-jétől újonnan már nem igényelhetők.

A T-Mobile Net csomagjainak díjai 2005. október 1-jétől:

Címkék