Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Ingyen ADSL az év végéig az Externettől

Ingyen ADSL az év végéig az Externettől
Infovilág
„Szereld magad!” ADSL az Externettől: megrendelése után az előfizető maga köti be az Externet által házhoz szállított modemet az otthoni telefonaljzatba, így a lehető leggyorsabban juthat internet-kapcsolathoz, nem kell heteket várnia a szakemberek kiszállására. A modem telepítése alig pár perces elfoglaltság, a munkát a részletes útmutató is segíti, és máris használható a korlátlan, széles sávú internet-hozzáférés. Minden ADSL-kapcsolathoz ingyenes spam- és vírusszűrést, valamint ingyen tűzfalas védelmet is ad az Externet.

A „Szereld magad 512” internet-hozzáférés havidíja 0 forint december 31-ig, a jövő évtől pedig bruttó 6990 forint. A kedvezményes havidíj az ADSL-modem árát nem tartalmazza, a modem ára bruttó 5990 forint (magában foglalja a futár költségét is). Ha valaki nem szeretné saját kezűleg üzembe állítani a modemet, az Externet szakembergárdája külön díj ellenében az ország egész területén segít.

2006. január 1-jétől – a várható ÁFA-csökkentésnek köszönhetően – a szolgáltatás havi díja bruttó 6710 forintra módosul. További részletek a www.externet.hu weboldalon.

Címkék