Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Ma péntek van, 2024. május 17. Az év 138. napja, az időszámításunk kezdete óta eltelt 739420. nap.
Lapozzon a lap tetejére

Lap tetejére

Csökkenő tarifák, ingyen percek – új lakossági díjcsomagok a Hungarotelnél

Csökkenő tarifák, ingyen percek – új lakossági díjcsomagok a Hungarotelnél
Infovilág
A Hungarotel Távközlési Rt. – a nemrég a PanTel Kft.-vel és PanTel Technocom Kft.-vel kibővült és megerősödött HTCC Csoport lakossági piacon működő tagja – teljességgel megújította előfizetői díjcsomagjait, és eddigi tarifáihoz képest tetemes kedvezménnyel kínálja szolgáltatásait.

A vállalat megvizsgálta és elemezte a szolgáltatási területein élők telefonálási szokásait. A felmérés eredményei alapján minden egyéni előfizető talál a megújult kínálatban olyan tarifacsomagot, amely a megszokott minőségben, de a az eddiginél jóval kedvezőbb percdíjakon kínálja a vezetékes telefonszolgáltatást.

A Hungarotel az „Otthon” márkanév alatt vezeti be új díjcsomagjait, amelyek alapesetben a mostani csomagokat váltják fel. Ha az ügyfélnek ez nem felel meg, akkor maga is eldöntheti, hogy melyik csomagra kíván előfizetni. Az új csomagok mindegyike tartalmaz ingyenesen lebeszélhető perceket, ezek – tarifacsomagtól függően – helyi és helyközi, illetve belföldi távolsági viszonylatban, csúcsidőben és csúcsidőn kívül egyaránt felhasználhatók. A további beszélgetéseket a szolgáltató másodperc alapon számlázza.

Az „Otthon Prémium” csomag havi díja gyakorlatilag korlátlan idejű ingyenes beszélgetést tartalmaz bármely időszakban a Hungarotel hálózatán belül, helyi és helyközi irányokba egyaránt. Az Otthon Prémium csomag havi díja bruttó 6690 Ft.

Az „Otthon 180” csomag havi díja 180 perc ingyen beszélgetést tartalmaz bármely időszakban belföldi vezetékes (helyi, helyközi, belföldi távolsági) irányokba; havi díja bruttó 4790 Ft.

Az „Otthon 60” csomag havi díja 60 perc ingyen beszélgetést tartalmaz bármely időszakban belföldi vezetékes (helyi, helyközi, belföldi távolsági) irányokba – havi 3290 Ft-ért.

Az „Otthon 20” csomagban 20 perc ingyen beszélgetést kínál a szolgáltató bármely időszakban belföldi vezetékes (helyi, helyközi, belföldi távolsági) irányokba, havi bruttó 1990 forintért. – Az „Otthon 20” csomagot október 31-ig választhatják azok az előfizetők, akiknek júniusi, júliusi és augusztusi havi átlagos forgalma helyi, helyközi, belföldi távolsági irányba 15 percnél kevesebb volt.

Az „Otthon 20 Plusz” díjcsomag a fentieken túlmenően gyakorlatilag korlátlan beszélgetést tartalmaz négy, szabadon választott telefonszámra bármely időszakban a Hungarotel hálózatán belül, helyi és helyközi irányokba. Az „Otthon 20 Plusz” csomagot a jelenleg az „Évgyűrű” csomagra előfizető ügyfelek választhatják, valamint a 60 évnél idősebb új előfizetők.

2005. október 1-jétől megújulnak a Tere-Fere átalánydíjas kiegészítő díjcsomagok is, melyek bármely tarifacsomaggal kombinálhatóak, és a Hungarotel körzetein belül kedvezményes időszakban korlátlan telefonálási lehetőséget kínálnak 1, 2, illetve 4 telefonszámra. A „Tere-Fere 4 Plusz” csomaggal ezen túlmenően további 2 belföldi vezetékes telefonszám mindössze bruttó 3 Ft/perc díjért hívható a kedvezményes időszakban.

A Hungarotel új díjcsomagjaival egyrészt meglévő ügyfelei maximális kiszolgálására törekszik, másrészt új, ügyfélközpontú árstruktúrájával, fejlődő, dinamikus vállalatként további előfizetőket kíván toborozni, hogy felvegye a versenyt a konkurenseivel.

A HUNGAROTEL Békés megyében Békéscsaba és Orosháza körzetében, Nógrád megyében Salgótarjánban és környékén, Vas megyében Sárvár, Veszprém megyében pedig Pápa vonzáskörzetében, összesen 263 településen közel 200 000 előfizetőnek nyújt igényes, magas szakmai színvonalú, teljes körű távközlési szolgáltatást. A cég a PanTel Távközlési Kft.-vel és a PanTel TechnoCom Kft.-vel együtt a HTCC-csoport tagja. A 2005. májusban megkezdődött integrációs folyamat eredményeképpen egy erősebb, gazdaságosan és operatív szempontból is eredményes szolgáltató jött létre, amely a Magyar Telekom első számú kihívója kíván lenni a magyar távközlési piacon.

Címkék